Замразена захранка?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1646
Регистриран на: Съб Юни 09, 2007 9:15 pm
Местоположение: СОФИЯ-Кристиян Атанасов

Замразена захранка?

Мнение от CERRUTI »

Колеги досега не съм го правил но днес ми остана много захранка от един доста неуспешен излет(само ще кажа 3пъти късах дъно и 2пъти плувката)и реших да сложа остатъка от захранката в фризера за другата седмица,правил ли го е някой?Как да процедирам за следващия излед да добавя ли към старата нова прясна смес?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3426
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 9:14 pm
Местоположение: София, Русе
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Като се размрази става малко рехава и си губи малко аромата но става
за ползване, аз си имам цял хладилник само за такива работи :lol: :lol:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1646
Регистриран на: Съб Юни 09, 2007 9:15 pm
Местоположение: СОФИЯ-Кристиян Атанасов

Мнение от CERRUTI »

Е,че ще се добавя прясна то е ясно,това ме интересуваше дали си губи качествата,ако е само аромата ще се справя някак...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3426
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 9:14 pm
Местоположение: София, Русе
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Само аромата си губи , се преовлажнява леко.
Прясната захранка си я прави отделно :wink: :D
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1646
Регистриран на: Съб Юни 09, 2007 9:15 pm
Местоположение: СОФИЯ-Кристиян Атанасов

Мнение от CERRUTI »

Ясно прясната ще се ползва за основно захранване а "полуфабриката" за дохранване..мерси! :smt023
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 730
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 7:37 pm
Местоположение: Стара Загора
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

ако е накисната и вмирисана царевица няма никви проблеми после с миризмата даже и винарките събира след размразяване.успехи.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Мнения: 8262
Регистриран на: Съб Сеп 30, 2006 7:35 pm
Местоположение: Франкфурт на Майн
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

с аромата не съм съгласен.от световните първенства които правеха в пловдив съм събирал стотици килограми,която съхранявах във фризер.верно,че беше сенсас и вде,но и българска не ми е губила аромат.след пълното размразяване прекарай през сито и добави нова суха.объркай ги и доовлажни.ако не добавяш нова размрази я от вечерта.Един приятел италианец си държи сухата захранка във фризер,за да не изветрява аромата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”