Малко глупъв въпрос, но все пак.....

Модератори: Павел Иванов, sestrata

tedo43
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Малко глупъв въпрос, но все пак.....

Мнение от tedo43 »

Здравейте този сезон за пръв път изпробвах най-динамичния риболов (спининг), сега по темата до селото ми има един прекрасен язовир на имае Крапец има много костур и бяла риба. В събота бях там с една блесничка и обикалях и обикалях язовира но не намерих рибата само едно маломерно бяло рибе което сега е в язовира. Въпроса ми е по-добре да ловя рибата в някой ракав или някъде другаде(не разполагам с лодка).
Хвани, Снимаи, Пусни!!!!
Трите мои правила
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Re: Малко глупъв въпрос, но все пак.....

Мнение от ninastefanina »

Пробвай да сменяш блесните и воблерите.Аз също получих спининг подарък и нямам сефте на него :oops:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Не знам може би на дълбокото, можеш да пробваш на туистери много резултатно за костури.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
hojgun
новобранец
новобранец

Мнение от hojgun »

рибите които спомена аз ги ловя доста успешно на леко с жива стръв :D пробвай по този начин няма да сажеляваш щом твардиш че има много котур и сулка :)
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

tedo43 написа:Здравейте този сезон за пръв път изпробвах най-динамичния риболов (спининг), сега по темата до селото ми има един прекрасен язовир на имае Крапец има много костур и бяла риба.
Здравей колега Крапец е много хубав язовир и до преди 2 години имаше много бяла сега
и с лодка е трудно да се улови някоя.Има костур и някоя избягала от садките американка
Вземи някое силиконче,цикада или малка клатушка.От там нататък обикаляне :D започни
с по дълбоките части на язовира.

Изображение
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
tedo43
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tedo43 »

Благодаря на всички за бързите отговори.
Хвани, Снимаи, Пусни!!!!
Трите мои правила
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

tedo43 написа:...до селото ми има един прекрасен язовир на имае Крапец има много костур и бяла риба...
Хм, прекрасен, прекрасен, колко да е прекрасен? Това е един труден за риболов и поопоскан язовир. Прибрежната част е силно обрасла с подводна растителност, което силино затруднява спининга, особено по тази част, която се намира под пъте за с.Прелом. По-чисто и дълбоко край брега в участъка покрай гората, но пък там е по труднодостъпно.
Между другото, тук съм виждал едно от най-големите лакоми малоумия през живота си - тролингист, опънал шест въдици от лодката. Мислено му пожелах да клъвне едно рибе педя и да ги оплете всичките... :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
tedo43
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tedo43 »

Колега Мунчо тва с тролингистите доста пъти съм го виждал но това е друга тема, чувал съм че към гората хищници не излизали но не ми се вярва така ще провам. Извън темата-рибарска лакардия или не незнам ,но се говори че извадили 17 кг шаран на същия язовир, но все пак някои да не се върже да отиде защото е станал много малко шаран, а е и наплашен, само каракуди от 100 гр до 1,500кг се ловят.
Хвани, Снимаи, Пусни!!!!
Трите мои правила
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”