яз.Тича-с.Сушина-11.06.07+Снимки!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

яз.Тича-с.Сушина-11.06.07+Снимки!!!

Мнение от Fishing_Fan »

Днес ми беше единствения почивен ден от седмицата,и реших там да риболовствам,присигнахме в 7 сутринта без бели червеи,че нямам време да купя,със цяла кофа торни червеи,буркан консервирана царевица,кофа варено жито,2 пакета Промикс специал.разбърках,заметнах,приготвям въдиците, и тях заметнах,на ваглер,на около 4 метра дълбочина,дистанция 20 метра,на торни слабо,само костурчета и 1 попче ,на царевица пак слабо,на жито доволно,излизаха малки и средни баби и червеноперки,приключих до 15,времето бе слънчево,после облачно,заваля и спря и пак слънчево,вятъра бе ту силен,ту слаб и понякога спира да духа и пак се повтаря,улова според мен на око е към 3 кила,че този път не съм взел рибата,за туй съм мерил на око. оставям линк с снимки оттам,ест. без улова

http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... ser_id=128
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Красота!!! Поздравления и за риболова, при такова променливо време си е ОК! :smt023
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Добре си се справил. Това от коя страна е? За хищник явно не си пробвал, а съм чувал че има
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Хищник си има открай време,просто нямах малка жива рибка за стръв,мястото е като влезеш в селото и излизаш ,след 100-200 метра от селото виждаш в ляво на пътя една малка зелена барака,мяза на клозет,и до нея има отбивка ,отбиваш се ,караш до където свърши асфалта,и в дясно виждаш черен път,карай по този път бавно и внимателно да не си потрошиш колата,и си там :)
Наслука
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Fishing_Fan написа:Хищник си има открай време,просто нямах малка жива рибка за стръв,мястото е като влезеш в селото и излизаш ,след 100-200 метра от селото виждаш в ляво на пътя една малка зелена барака,мяза на клозет,и до нея има отбивка ,отбиваш се ,караш до където свърши асфалта,и в дясно виждаш черен път,карай по този път бавно и внимателно да не си потрошиш колата,и си там :)
Наслука
Благодаря за инфото. :D
Около самите бунгала в селото, там как е с рибата?
zumod
новобранец
новобранец

Мнение от zumod »

Като цяло, източен кладенец ( в смисъл кълве само червеноперка и дребен костур). Навсякъде е заграден от мрежи на бракониери, които хич не им дреме за проверяващи, защото и сами те проверяващи са в комбина с бракониерите. Ако хванат някой от нас да лови с въдица през размножителния период (например) ще му скъсат задника от глоби и санкции, а тези с мрежите си ловят безпрепятственно през цялата година!!!
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Тъй, тъй. За мен специално бракониерите са прости хора, били са, са и ще си бъдат такива во веки веков :!: :!: :!:
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

дано им изгният мрежите във водата , рибата с ръце да я ловят и сомовете патките да им изядат :twisted:
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от веско »

Брово, усспешен и готин излет. Междо другото и аз съм от Шумен, защо да не се запознаем на по бира например, пък то както сме от Шумен, може и да се знаем вече :) Пожелавам ти и бъдещи подобни излети. Иначе за района около Сушина - много бракониери, много :smt067 Само това ги оправя, не че не мога да го направя, ама кофти, законите не ми дават право :twisted:
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”