Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Помогнете в избора между две въдици?
Модератор: Paublo_Eskobar
Помогнете в избора между две въдици?
Здравейте, търся си първата фидер пръчка. Падам си повече по параболичния строй и по по-леките пръти. Тръгнах да гледам от 90лв.. та стигнах до 140 (което ми идва малко множко, но може да го преглътна).
Двоумуването се съсредоточи между:
Trabucco HERON HPS - Medium Light и
Colmic Valiant 10-80gr мисля че го водиха Medium Heavy
За съжеление за трабукото немога да намеря никакви инфо в интернет дори и на страницата на производителя, а на етикета в магазина уш пишеше че е нов за 2011г. Като цяло тази пръчка ми хареса доста повече. Доста по-мека и по-лека е от Колмика, параболата и е по параболична.
Не ходя на риболов по реки, а само на язовири. Притеснява ме с какви хранилки ще може да работя с Трабукото - върховете които дават с него са 1, 1,5 , 2оз , докато с Колмика 0,5, 1, 1,5, 2оз. Хем колмика е по стегнат и твърд, хем пък му дават по мек връх.
Ще съм благодарен ако ми помогнете в избора
Двоумуването се съсредоточи между:
Trabucco HERON HPS - Medium Light и
Colmic Valiant 10-80gr мисля че го водиха Medium Heavy
За съжеление за трабукото немога да намеря никакви инфо в интернет дори и на страницата на производителя, а на етикета в магазина уш пишеше че е нов за 2011г. Като цяло тази пръчка ми хареса доста повече. Доста по-мека и по-лека е от Колмика, параболата и е по параболична.
Не ходя на риболов по реки, а само на язовири. Притеснява ме с какви хранилки ще може да работя с Трабукото - върховете които дават с него са 1, 1,5 , 2оз , докато с Колмика 0,5, 1, 1,5, 2оз. Хем колмика е по стегнат и твърд, хем пък му дават по мек връх.
Ще съм благодарен ако ми помогнете в избора

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Помогнете в избора между две въдици?
В случай че решиш да разшириш търсенето:
Варианта 3,60м
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... a9b940523c
Варианта 3,60м
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... a9b940523c

Забравих да споменя че евентуално фидера ще се ползва и за морски риболов от брега.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
По-ми допада COLMIC-а.Четири връхчета в комплекта си е супер,особено тези от 0.5 и 1 oz.
Идеални са за капризни риби.
Идеални са за капризни риби.
За колмика пише това.Та доколкото мога да чета двата върха са карбонови.Аз бих си взел фидер на две колена.
VALIANT FEEDER
Класически лек фидер с дължина 3,60 метра и акция 10-80 грама. Произведен от карбон M40J, оборудван е с твърдосплавни водачи и висококачествена коркова дръжка. В комплекта влизат два фибер и два карбонови върха с различна твърдост даващи възможност за пълно покриване на работния диапазон. Невероятно съотношение цена-качество! Предлага се в стилен твърд калъф!
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Върховете на колмика са много добре подбрани. Това описание съм го чел, но там не пише че е с бърза акция (което не ми харесва). Главния ми проблем с трабукото е че се притеснявам дали ще може да мята 30гр хранилка + храната с тоя медиум-лайт клас.