Морска гара Варна

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Морска гара Варна

Мнение от miroki »

Колеги излиза ли нещо на морска гара, да се пробвам почивните дни. И ако да, от коя страна. Да знам за какво да се подготвя.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Морска гара Варна

Мнение от smel1968 »

Доколкото знам Морска Гара е затворена от 20 дена и изобщо няма да я отварят за рибари-само от вънщната страна на вълнолома.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Мерси колега, и там става стига да има нещо. Там преди излизаше малко Платерина и Зарган за цвят. Но всяко нещо с времето си за това питам.
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

smel1968 написа:Доколкото знам Морска Гара е затворена от 20 дена и изобщо няма да я отварят за рибари.......
Колеги, за да не ни изгонят и от зеления фар - нека почистваме там от отпадъци! В моментите, когато рибата не е активна можем да отделяме по 5 или 10 минути, за да съберем отпадъците наоколо. Аз съм си купил едно руло с чували за смет и когато имам време се старая да почиствам колкото мога - не е особено разумно заради спестени двадесетина стотинки от чували за смет да не можем да ловим риба на това място и да тънем в мизерия, сътворявайки грозни гледки! :!:

Наслука на всички! :D
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

1000n написа:
smel1968 написа:Доколкото знам Морска Гара е затворена от 20 дена и изобщо няма да я отварят за рибари.......
Колеги, за да не ни изгонят и от зеления фар - нека почистваме там от отпадъци! В моментите, когато рибата не е активна можем да отделяме по 5 или 10 минути, за да съберем отпадъците наоколо. Аз съм си купил едно руло с чували за смет и когато имам време се старая да почиствам колкото мога - не е особено разумно заради спестени двадесетина стотинки от чували за смет да не можем да ловим риба на това място и да тънем в мизерия, сътворявайки грозни гледки! :!:

така си е но има и по лесен начин :wink: на 50м. от фара има 3-4 контейнера за боклук който са на колелца и е по лесно да го преместиш до фара и после да го върнеш
колкото и страно да звучи 2 души напълнихме единия контейнер до горе и то само от торбички и весници от червеите,пък как мирише на кенеффффффффф около фара не е истина
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

:drinkers:
Поздрави за страхотното дело.
Аз се придържам към идеята.
А моят излет беше свързан с 2 големи делфина и естествено приключи само с 8-9 граци.
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

dobria1 написа:
1000n написа:

така си е но има и по лесен начин :wink: на 50м. от фара има 3-4 контейнера за боклук който са на колелца и е по лесно да го преместиш до фара и после да го върнеш
колкото и страно да звучи 2 души напълнихме единия контейнер до горе и то само от торбички и весници от червеите,пък как мирише на кенеффффффффф около фара не е истина
Съгласен! :D Кофти моментът е, че не забелязах сред близките контейнери(не знам даже дали не беше и само един контейнера там) да има контейнер, който да е за други отпадъци освен за хартия и картони, дори и за пластмаси не видях да има сред контейнерите, които са наблизо, нито пък за битови отпадъци, т.е. за неразделното събиране - затова отидох до мястото където има всякакви контейнери за смет, т.е. зад морска гара. Знам, че има случаи, в които в един камион се изхвърлят отпадъците от всички контейнери независимо дали са за разделно събиране на хартия, пластмаса, метал или са за битови отпадъци, но нито знам дали случаят там е такъв, нито искам да комуникирам с праволинейни особи от обслужващия персонал на яхт-клуба да речем, то аз си мислех, че твърдоглавието е характерно за западния край на страната, но вече не мога да съм напълно сигурен в последното! :wink:
А че миризмата около фара е неособено приятна си е факт, затова аз гледам да се целя във водата! :wink: Така де, рибите уринират във водата(че и други работи правят), но това не ни пречи да пием вода, нали! :wink: :lol: Искам само да напомня, че например в космоса астронавти и космонавти пият някаква рециклирана(дестилирана и преработена) вода(все пак всеки килограм багаж в космоса е доста скъп :roll: ), т.е. важно условие за там е човек да не е гнуслив и/или с преднамерени представи за действителността!

balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Така като чета, 3ма от 3000, малко е кофти мащаба .Не нося цяла ролка с чували, но винаги един 60литров пълня(отделно от моите отпадъци).И все пак е успокояващо да знаеш, че не си сам.Дано да ставаме повече :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”