На палатка в Гърция, Ситония - къмпинг Калимици

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

На палатка в Гърция, Ситония - къмпинг Калимици

Мнение от pacho69 »

Привет на морските рибари, днес съвета на старейшините взе единодушно решение да разпънем палатки и цигания в древна Гърция. Та като ше се ходи на море е редно да си зема и такъма за сладководен риболов :lol: , та момчета всеки съвет как да преоборудвам такъма за риболов в морето е от полза.....Дет са вика кажете кво ме чака в Гръцко и как да се подготвя....
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Re: На палатка в Гърция, Ситония - къмпинг Калимици

Мнение от ninastefanina »

Ей реши се да отидеш,с морския не съм запозната,но ти желая слука и приятно изкарване :wink:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

ninastefanina написа:Ей реши се да отидеш,с морския не съм запозната,но ти желая слука и приятно изкарване :wink:
Eeee Нинче луд умора няма, много ми се идваше на НС ама пусто ше пропусна, ше си натопа дупцето и плувката у Гръчко, нали ше фалират тия дни, да им дигнем малко икономиката :lol:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Всичко що гони комари ще ви е от полза :wink:
Много комари много нещо след 18 часа става нещо страшно :!: :?: :idea:
По кеьовете си дава доволоно риба в рибарските магазини си продават сичко дето ти трябва за стръв-морски червей бая е скъп, миди,скариди, пилишка пържола резенчета :wink:
Земи си малко кепчи за малка рибка :idea:
Инак спираш се до некой местен и гледаш ко прави и ти след него и така. :D
За комарите сериозно се погрижете да не страдате, спря ли са субсидийте за пръскане против комари, с жената и детето бая зор видяхме Август месец. :rolleyes: Сичко де лети хапи. :axe:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
тони котев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от тони котев »

Здравей колега.Вземи си големи булда или бомбарди,пускаш повод (флуорокарбон,препоръчително)около 1.5 м. и търсиш заргана на бял червей.Щом хванеш зарган резни парчета от него и пак на същия такъм.На дъно можеш да търсиш рибата на полиангисто,продават се във всички рибарски магазини,за стръв се ползва сардела,но аз съм ползвал с успех и дребни рибки които съм хващал на лекия такъм.На полиангистото много често се хващат октоподи.При тях няма кълване ,само изпъват линията и сгъват леко пръта.Успееш ли да го отлепиш от дъното гладай да не го пускаш обратно , че захване ли се ,няма откачане.На кея на плувка ,на акровати(от рибарския магазин 4-5 евро кутийката)може да се хване почти всякаква риба ,стига да се е завъртяла в района.Последно лових скумрии на живи рибки, с големината на нашите виолетки,които хващах по ръба на кея с дълго въже и рачило с умряла риба.Успех и дано има с какво да се похвалиш.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

тони котев написа:Здравей колега.Вземи си големи булда или бомбарди,пускаш повод (флуорокарбон,препоръчително)около 1.5 м. и търсиш заргана на бял червей.Щом хванеш зарган резни парчета от него и пак на същия такъм.На дъно можеш да търсиш рибата на полиангисто,продават се във всички рибарски магазини,за стръв се ползва сардела,но аз съм ползвал с успех и дребни рибки които съм хващал на лекия такъм.На полиангистото много често се хващат октоподи.При тях няма кълване ,само изпъват линията и сгъват леко пръта.Успееш ли да го отлепиш от дъното гладай да не го пускаш обратно , че захване ли се ,няма откачане.На кея на плувка ,на акровати(от рибарския магазин 4-5 евро кутийката)може да се хване почти всякаква риба ,стига да се е завъртяла в района.Последно лових скумрии на живи рибки, с големината на нашите виолетки,които хващах по ръба на кея с дълго въже и рачило с умряла риба.Успех и дано има с какво да се похвалиш.
Мерси колега, ще се вслушам в съвета ти. Само още малко инфо, заргана на каква дистанция и дълбочина да го търся?
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Колега лично ти препоръчвам да си носиш бял червей от от тука. Тамошните рибки го клюпат доволно, защотото тоя морския червей ми взе здравето - 4,50 EUR за 10 червея. Иначе съвета ми е - въдица с акция - 10-50 - паваща бомбарда - флоурокарбонов повод 1,20м. и кука за зарганче (по - готини са от нормалните) и другото е хубаво настроение!

НАСЛУКА и весело Изкарване
Аватар
totezla
фен клуб-скобар

Мнение от totezla »

Миналата седмица ловихме заргана на бомбарди 25-30 грама,три бели червия и на повърхността.
Не прави нищо срамно нито пред другите нито насаме.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”