Питане за Фидер

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Питане за Фидер

Мнение от AtMos »

Колеги някой можели да ми каже къде в Бургас или Стара Загора мога да разгледам фидери на Гарболино тъй като тук в Ямбол немам много голям избор и требва да рискувам да си го поръчвам от нета а преди това искам да барна и разклатя пръчката ... мерси предварително :rolleyes:
tzetzo62
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Питане за Фидер

Мнение от tzetzo62 »

Мой приятел има фидер на гарболино-перфектен.Мисля,че няма да сбъркаш!
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Колега от два месеца имам SQUAD SUPER FEEDER на Garbolino на 3,90 и акция 150гр.
Ми мисля да си взема и лайт вариянта на 3.60. Май няма по добра пръчка в този ценови клас. И он лайн да си я вземеш няма да сгрешиш.
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

dako71 написа:Колега от два месеца имам SQUAD SUPER FEEDER на Garbolino на 3,90 и акция 150гр.
Ми мисля да си взема и лайт вариянта на 3.60. Май няма по добра пръчка в този ценови клас. И он лайн да си я вземеш няма да сгрешиш.
Точно на този модел съм се спрял на 3,90 ... само хубави отзиви чета за него ... някой ако ми помогне къде мога да го видя във градовете където съм посочел ще е супер :)
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Колега гледам че си около Ст. Загора. От 22 до 25 на яз. Копринка ще има среща на Фидер форума. Заповядай на купона и там ще можеш да пипнеш и видиш фидерпръти и макари от всякъкъв размер и калибър. :drinkers:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

...за дистанция около 30м с хранилка 20гр.+ храна.
Изображение
Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

AtMos написа:Колеги някой можели да ми каже къде в Бургас или Стара Загора мога да разгледам фидери на Гарболино
Звънни на вносителите и ги попитай, те най-добре ще ти кажат имали доставени фидери от този модел в Сливен или Ст.Загора :wink: http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... 0%EA%F2%E8
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

ivelin_1976 написа:
AtMos написа:Колеги някой можели да ми каже къде в Бургас или Стара Загора мога да разгледам фидери на Гарболино
Звънни на вносителите и ги попитай, те най-добре ще ти кажат имали доставени фидери от този модел в Сливен или Ст.Загора :wink: http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... 0%EA%F2%E8
Днес им звънях в централния склад обаче пръчката я нямат в наличност питах ги дали чакат скоро внос немат идея ... предложихами 2 модела на фокус които мога да ги видя в Стара Загора но аз си държа твърдо на Гарболиното ... ами тва е ако някой види Гарболино Скуад Супер Фидер на 3,90 да се продава в някой магазин в Стара Загора или Бургас нека пише ;)
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

dako71 написа:Колега гледам че си около Ст. Загора. От 22 до 25 на яз. Копринка ще има среща на Фидер форума. Заповядай на купона и там ще можеш да пипнеш и видиш фидерпръти и макари от всякъкъв размер и калибър. :drinkers:
Мерси за предложението колега ако имам свободно време може и да отида :)
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

stich написа:...за дистанция около 30м с хранилка 20гр.+ храна.
Изображение
Това Скуада в акция ли е ... супер гледка :) виждам и чадър на снимката на коя марка е ... все още и чадър си търся на цена до 100 лв ... ако имате предложения пишете :)
Аватар
piletoradi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от piletoradi »

Колко голям чадър си търсиш и нали си в час, че се мерят по дъгите, не по права?
Иначе ей този никак не е лош :
http://www.ribi-abv.bg/чадъри-cid=74/ча ... e-pid=1747

aко не отваряш линка, си го копни в браузъра, че нещо не ми се получава, незнам къде е причината
http://www.ribi-abv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

piletoradi написа:Колко голям чадър си търсиш и нали си в час, че се мерят по дъгите, не по права?
Иначе ей този никак не е лош :
http://www.ribi-abv.bg/чадъри-cid=74/ча ... e-pid=1747

aко не отваряш линка, си го копни в браузъра, че нещо не ми се получава, незнам къде е причината
Видях го колега знам го този чадър мерси за предложението ... точно до 2,50 метра търся ... а относно меренето ако е 1,10 по дъгите значе е 2,20 така си мисля аз .... Поздрави :))))))
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”