Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Питане за Фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Питане за Фидер
Колеги някой можели да ми каже къде в Бургас или Стара Загора мога да разгледам фидери на Гарболино тъй като тук в Ямбол немам много голям избор и требва да рискувам да си го поръчвам от нета а преди това искам да барна и разклатя пръчката ... мерси предварително 

-
- научил се да хвърля
Re: Питане за Фидер
Мой приятел има фидер на гарболино-перфектен.Мисля,че няма да сбъркаш!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега от два месеца имам SQUAD SUPER FEEDER на Garbolino на 3,90 и акция 150гр.
Ми мисля да си взема и лайт вариянта на 3.60. Май няма по добра пръчка в този ценови клас. И он лайн да си я вземеш няма да сгрешиш.
Ми мисля да си взема и лайт вариянта на 3.60. Май няма по добра пръчка в този ценови клас. И он лайн да си я вземеш няма да сгрешиш.
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Точно на този модел съм се спрял на 3,90 ... само хубави отзиви чета за него ... някой ако ми помогне къде мога да го видя във градовете където съм посочел ще е суперdako71 написа:Колега от два месеца имам SQUAD SUPER FEEDER на Garbolino на 3,90 и акция 150гр.

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега гледам че си около Ст. Загора. От 22 до 25 на яз. Копринка ще има среща на Фидер форума. Заповядай на купона и там ще можеш да пипнеш и видиш фидерпръти и макари от всякъкъв размер и калибър. 

- ivelin_1976
- разбира нещата
Звънни на вносителите и ги попитай, те най-добре ще ти кажат имали доставени фидери от този модел в Сливен или Ст.ЗагораAtMos написа:Колеги някой можели да ми каже къде в Бургас или Стара Загора мога да разгледам фидери на Гарболино

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес им звънях в централния склад обаче пръчката я нямат в наличност питах ги дали чакат скоро внос немат идея ... предложихами 2 модела на фокус които мога да ги видя в Стара Загора но аз си държа твърдо на Гарболиното ... ами тва е ако някой види Гарболино Скуад Супер Фидер на 3,90 да се продава в някой магазин в Стара Загора или Бургас нека пишеivelin_1976 написа:Звънни на вносителите и ги попитай, те най-добре ще ти кажат имали доставени фидери от този модел в Сливен или Ст.ЗагораAtMos написа:Колеги някой можели да ми каже къде в Бургас или Стара Загора мога да разгледам фидери на Гарболиноhttp://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... 0%EA%F2%E8

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мерси за предложението колега ако имам свободно време може и да отидаdako71 написа:Колега гледам че си около Ст. Загора. От 22 до 25 на яз. Копринка ще има среща на Фидер форума. Заповядай на купона и там ще можеш да пипнеш и видиш фидерпръти и макари от всякъкъв размер и калибър.

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Това Скуада в акция ли е ... супер гледкаstich написа:...за дистанция около 30м с хранилка 20гр.+ храна.

- piletoradi
- сериозен играч
Колко голям чадър си търсиш и нали си в час, че се мерят по дъгите, не по права?
Иначе ей този никак не е лош :
http://www.ribi-abv.bg/чадъри-cid=74/ча ... e-pid=1747
aко не отваряш линка, си го копни в браузъра, че нещо не ми се получава, незнам къде е причината
aко не отваряш линка, си го копни в браузъра, че нещо не ми се получава, незнам къде е причината
http://www.ribi-abv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Видях го колега знам го този чадър мерси за предложението ... точно до 2,50 метра търся ... а относно меренето ако е 1,10 по дъгите значе е 2,20 така си мисля аз .... Поздравиpiletoradi написа:Колко голям чадър си търсиш и нали си в час, че се мерят по дъгите, не по права?