Откъде да намеря ПВЦ материал за ремонт на лодка?

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
flycho
новобранец
новобранец

Откъде да намеря ПВЦ материал за ремонт на лодка?

Мнение от flycho »

Купих си нова лодка (втора употреба естествено :) ), но искам малко да я постегна. Взех си лепилото на Бизон за ПВЦ лодки (по препоръки тук от форума), но не знам откъде да намеря ПВЦ материала, за да стане добре. Лодката е сива Ямаха, т.е. доста трябва да е разпространен дори и в същия цвят предполагам. Питах при представителите на Ямаха в Бургас - нямало дори и в София.
Идеята ми е да укрепя транеца, тъй като се е поразлепил откъм балоните. Мисля да постегна и дъното, тъй като на някои места се е поодрало (там където твърдото дъно го притиска с ръбовете си). Дъното мога да го направя за по-лесно и на вулканизатор с черна лепенка за гума, според мен ще стане добре, някой правил ли го е?
malkoto ribe
новобранец
новобранец

Re: Откъде да намеря ПВЦ материал за ремонт на лодка?

Мнение от malkoto ribe »

С лепилото не ти ли дадоха и "кръпка". Около тубата трябва да има навито парче прозрачно ПВЦ.
granichar.org
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Да, но един приятел ми каза, че не му изглеждало това парче надеждно и затова използвал кръпка. Може да се поръча от Зандер - аз оттам си поръчах. Но не е много евтино всеки случай!
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Щом ти е само за укрепване мини през някоя работилница за тир покривала.Имат изрязъци и ще минеш с черпене. Евентуално ако са по-големи парчетата ще е на евтиния.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”