Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com
Форум
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
Клъцни-Лепи-Или "ремонт" на костюма.
Модератор: nkolev66
-
grizmin
- ще става разбирач

Клъцни-Лепи-Или "ремонт" на костюма.
Почвам темата защото всеки си е шил разпраните чорапи у казармата,но когато трябва да се реже и лепи неопрен,идват едни съмнения дали аджеба ще се справим.Аз например съм с един неопрен който ми е поотеснял тук там,и най вече ми е къс поради факта че не съм стандартен размер...и реших тая година да го направя по мой тертип,и мисля че споделения опит е добре дошъл за някой от Вас.
понеже от чатала надолу при облечено състояние ми идваше до средата на прасеца и събуването и обуването беше скромен цирк,в най широката част на подбедрицата му играх едни ножици.

После измерих колко трябва да донадя и резнах една подарена от Рикитикитави долница в която и половината гъз не мога да си събера,отрязах на клин парчетата,за да мога да ги използвам като "разширители" защото много ми стягаше там,и така...

Прасеца се реже по шева,така че да се мушне клина и да даде нужното уширение.

Ето за сравнение стария и новия крачол.

Режат се 2 клинчета,за да може да легне на равно едното парче с другото,защото като разпънем стария крачол да мушнем клина се криви ръба.

Съсипваме и другия крачол

Лепим отзад

Лепим отпред

И всичко си е равно...
Щев докато е още прясно да се донаместят парчетата

Утре като изсъхне всичко,ще покажа и още кадри,ако има интерес.
Айде със здраве.
понеже от чатала надолу при облечено състояние ми идваше до средата на прасеца и събуването и обуването беше скромен цирк,в най широката част на подбедрицата му играх едни ножици.

После измерих колко трябва да донадя и резнах една подарена от Рикитикитави долница в която и половината гъз не мога да си събера,отрязах на клин парчетата,за да мога да ги използвам като "разширители" защото много ми стягаше там,и така...

Прасеца се реже по шева,така че да се мушне клина и да даде нужното уширение.

Ето за сравнение стария и новия крачол.

Режат се 2 клинчета,за да може да легне на равно едното парче с другото,защото като разпънем стария крачол да мушнем клина се криви ръба.

Съсипваме и другия крачол

Лепим отзад

Лепим отпред

И всичко си е равно...
Щев докато е още прясно да се донаместят парчетата

Утре като изсъхне всичко,ще покажа и още кадри,ако има интерес.
Айде със здраве.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Re: Клъцни-Лепи-Или "ремонт" на костюма.
Добра работа! Дано с доработката да не си като при наводнение
.

- rikitikitavi
- разбира нещата

Re: Клъцни-Лепи-Или "ремонт" на костюма.
давай все така. Нека ги има старите методи за ремонт, че не всеки може да си сменя костюма като се свие. Аз ще чета с интерес.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;