Къде за шаран

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Къде за шаран

Мнение от BERG »

Колеги от Варна и Добрич, моля дайте инфо къде го тоя шаран в нашта мера.... На Одринци го няма, на ген. Киселово също,на Ботево също, на М.Смолница пълна скръб... ,Засмяново същата работа. Ако имате прясна от тая година информация ще съм ви благодарен!!!
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къде за шаран

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

BERG написа: на М.Смолница пълна скръб...
e, тука не мога да се съглася, отиваш , захранваш си сутринта с прашката или ракетата с 1-2кг варена царевица и ще ти удари шаран
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

здравей колега значи аз ходих с чичо ми в събота сутринта понеже той немогъл да запали колата си както и да е :D трагнахме към 3:15 сутринта и отидохме на николаевка там пристигнах ме във 4:20 някаде като спирахме да пием кафе и да си купим нещо за закуска минахме през развъдниците на левски но нямаше хора.като пристигнахме на нащо място имаше някакви хора дето бяха с 22 въдици ако не се лъжа.разпънах ме 1-вите пръчки хвърлихме във 4:30 и какво стана 4:40 1-вия удър шаран около 1,2 кг , 4:41 2-рия удър шаран около 1,8-1,9 кг към 5 часа имах още два удъра,и към 8:30-9:00 имаше удър на пръчката който я събори на земята при положение че бяхме сложили нещо като скоби шарана беше 4,5 кг заминахме си към 12:25 някаде и за целияни престои имахме 8 удъра и 6 шарана дано да съм ти бил полезен и не че да се хваля но от целия язовир само ние изкарахме повече риба другите имаха по 1-2 шаранчета до 1 кг :D
Последно промяна от kapitana на Чет Юли 05, 2007 10:22 pm, променено общо 2 пъти.
СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Nikolay ( Dobrich ) написа:
BERG написа: на М.Смолница пълна скръб...
e, тука не мога да се съглася, отиваш , захранваш си сутринта с прашката или ракетата с 1-2кг варена царевица и ще ти удари шаран
Колега бях в събота на разузнаване, за втори път тази година, седях около час и половина,имаше около 15 коли, общо къде 25 човека, което за тази локва е много :wink: ....обиколих го целия - поне един да се беше похвалил с нещо... Говорих с едни дето на трима човека бяха опънали 20 пръта- седяли от снощи псуваха като хамали и времето и рибата и .... с една дума така и не си извадих пръчките и към обяд си тръгнах :cry:
Последно промяна от BERG на Вто Юли 03, 2007 9:07 pm, променено общо 1 път.
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

kapitana написа:здравей колега значи аз ходих с чичо ми в събота сутринта понеже той немогъл да запали колата си както и да е :D трагнахме към 3:15 сутринта и отидохме на николаевка на 7-я развъдник там пристигнах ме във 4:20 някаде като спирахме да пием кафе и да си купим нещо за закуска минахме през развъдниците на левски но нямаше хора.като пристигнахме на нащо място имаше някакви хора дето бяха с 22 въдици ако не се лъжа.разпънах ме 1-вите пръчки хвърлихме във 4:30 и какво стана 4:40 1-вия удър шаран около 1,2 кг , 4:41 2-рия удър шаран около 1,8-1,9 кг към 5 часа имах още два удъра,и към 8:30-9:00 имаше удър на пръчката който я събори на земята при положение че бяхме сложили нещо като скоби шарана беше 4,5 кг заминахме си към 12:25 някаде и за целияни престои имахме 8 удъра и 6 шарана дано да съм ти бил полезен и не че да се хваля но от целия язовир само ние изкарахме повече риба другите имаха по 1-2 шаранчета до 1 кг :D
Какви са условията на Николаевка!?
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Капитане, кое ви е мястото?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

BERG 10 лева 24 часа 5 въдици иначе като място стaва
Последно промяна от kapitana на Пет Юли 06, 2007 5:44 pm, променено общо 1 път.
tun4o
новобранец
новобранец

едно въпросче

Мнение от tun4o »

Капитане мн ще съм ти благодарен ако ми покажеш на тази снимка каде по точно
Ако трябва пише на лично и на какво я морите и с какво храните мерси предварително
Изображение
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

BERG написа: Колега бях в събота на разузнаване, за втори път тази година, седях около час и половина,имаше около 15 коли, общо къде 25 човека, което за тази локва е много :wink: ....обиколих го целия - поне един да се беше похвалил с нещо... Говорих с едни дето на трима човека бяха опънали 20 пръта- седяли от снощи псуваха като хамали и времето и рибата и .... с една дума така и не си извадих пръчките и към обяд си тръгнах :cry:
аз миналата седмица 2 пъти ходих на М.Смолница до обяд и двата пъти хванах шаран - единият път 2 другия път 3 по кило, а имах и удари на по-големи, но ги изтървах, както и да е , думата ми е, че излиза шаран
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

tun4o баце без да искам съм обаркал мястото
Последно промяна от kapitana на Чет Юли 05, 2007 9:51 pm, променено общо 1 път.
tun4o
новобранец
новобранец

Мнение от tun4o »

за стръвта реших да питам щото последния път там раците мн ме измъчиха.... и се надявах че ще ми кажеш нещо което може би няма да го свалят но мерси се пак
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

рака решили да яде никои неможа да го спре и няма ккаво да го спре аз така съм чувал :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

tun4o написа:за стръвта реших да питам щото последния път там раците мн ме измъчиха.... и се надявах че ще ми кажеш нещо което може би няма да го свалят но мерси се пак
Единият вариант е да използваш повдигач на стръвта си,а другия изкуственна царевица! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Когато ходих на Ясна поляна нямаше спасение от раците,изяждаха повдигачите и искуствената царевица.Ето едно решение,вмвсто шамандури два коша за раци с две тапи и много мърша,смисъл черва от пиле,дреболии и др.Хем ще ви оставят на мира хем ще ядете раци.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

snegk написа:Когато ходих на Ясна поляна нямаше спасение от раците,изяждаха повдигачите и искуствената царевица.Ето едно решение,вмвсто шамандури два коша за раци с две тапи и много мърша,смисъл черва от пиле,дреболии и др.Хем ще ви оставят на мира хем ще ядете раци.
Много умно решение :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”