Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

Днеска ми се отвори малко арлък време и към 11 часа забегнах на Леново, ако зависеше от мен там нямаше да ида, ама на Бащата пъпа сигорно му е хвърлен там :rolleyes:
Направихме един интензивен риболов на караконджори тук таме някой кефал и морунаж и едно амурче около килото, каде са тия шарани мерни дето ги вадат там на плувка не знам.
На единия час и ми доскуча и реших да експериментирам, започнах разработването на нов вид стръв :wink: ,която се представи направо впечатляващо изолирах сичко под 300 грама :D
Почти целия риболов ловях на дрожди на куката- пробвах тези дето бяха в наличност около 5 вида- най добре зимаше на заешкия фораж Чесно :lol: то от базик базик ся никой няма да ми повярва :oops:
И едър морунаж и кефал и Амурчето одариха на пилетите. :rolleyes:
Бащата също ловеше интезивно но на края имахме около 3-4 кила разлика в моя полза като броя на рибите беше в негова.
10кила моя милост -бащата 6,50кила той си ловеше на червей и царевица.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
peshonec
новобранец
новобранец

Мнение от peshonec »

Здравейте колеги. Някой ходил ли е към Сушица скоро, да каже какви са условията, излиза ли нещо, как се заплаща улова?
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

колеги миналиа ден бях на тополово . много рак се е навадил там неможах да си опаза царевицата на куките :D раскъсваха дори силиконовата недава да хвърлиш до 11 часа нямах удар поради простата причина че всичко беше изявано от раците към 11.10 распънах две пръчки на 200 метра от брега и слуката дойде след половин час удари един красавец около 2.200 след около час последва втори удар около 3 килограма и така до 4 4аса следобет имахме 5 удара междо 2 и 3 килограмуви красавци. но добре че распънахме с лодката иначе можеби щяхме да сме валат!
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Сега се прибирам от Леново, доста е паднала водата за 15-на дни, почти валат, на перце на бял 10-на 100гр каракудки и толкова костурчета, които си плуват във язовира, на дънните на царевица само леки почуквания и дотам. Доста тегав риболов се получи общо взето. :oops: :roll: :?
Да живее България!!!
Аватар
deqn@
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deqn@ »

Здравейте колеги, дали има някакво инфо за студен кладенец / може и да не е мястото на въпроса тук/ :drinkers:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

deqn@ написа:Здравейте колеги, дали има някакво инфо за студен кладенец / може и да не е мястото на въпроса тук/ :drinkers:
Последните ми сведения са от преди2-3 седмици. Водата е стигнала до около с. Островица и не се е качила по към града, много е орасал в участъка около Момина скала-Лисиците с треволяк и водорасли и трудно се замята на плувка, на дъно много на вътре излизаше сносна каракуда/докато е хладно сурешните часове, после кълването намалява/, но откачанията в треволяците са много. Ако някой има по-пресни сведения да дава.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
deqn@
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deqn@ »

Много мерси колега
Днес взех решение да ходя на жребеца
Наслука :drinkers:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

В Сряда следобяд с Зако заминаваме за Ивайловград за 4-5 денена. :D
Ако някой има прясна информация как е дережето и за какво да се подготвим да пиши един два реда, можи и на лични. :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Къде се губиш бре човек! :D Ти като не пишеш и форума осиротя! :lol:
Инфо за Ивайловград не мога да ти дам,но мога да ти пожелая успех! :D :drinkers: И така между другото да вметна едно въпросче за прясно инфо за Брягово!?Знам,че ти все нещо знаеш или си позачул! :wink:
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Познати са ходили на яз. Ивайловград миналата седмица. Водата се качвала доста .Имат уловен шаран 13+ .Иначе труден риболов с малко риба ,тук там някое костурче.Не съм питал къде точно са били.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Къде се губиш бре човек! Ти като не пишеш и форума осиротя!
Тук съм, но като не съм ходил никаде :idea: какво да се похвала :?
С една каравана се забърках тука, имам проблеми с регистрацията и само неприятности. :evil:
Вчера отидох до село да закарам жената и врътнах да видя Брягово как е хавата :wink: .
Направих една обиколка но не съм ловил риба.
Точно до крушата е края на язовира, не е спаднал много да ви кажа сръвнение с други години има си доволно вода.
Имаше дънаджий под гребната база и каравана също.
Дашните места са заети и се сменят само между познати. :wink:
Сички си бяха искарали риба доволно.
На връщане се одбих и до Мечка да видя дережето какво е :?:
Отчаващо, нямаше джун джан хора дажи и за малко инфо да попитам :rolleyes:
Вчера се одбих и на 40-извора на стената да похвърлям час два./
Риба играе но не зима на нищо.Нивото под минимума доста.
Пробвах на сичката налична стръв-5-6 костурчета, 2-3 рака и едно късане на директната 6 просто нямаше спиране потънами до третото коляно върха и скъса.
Какво беше нямам си на идея.
Рапорт даден :drinkers:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Рапорт приет !Благодаря ти!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Брей много работите бре никой ли не ходи за риба, нямама пет дена и намирам темата на последна дупка на кавала :evil: :lol:
:drinkers:
Яз.Ивайловград 22-23-24-25-09-2011
Та накрая и аз барабар Петко с мъжете да отида на пустия му Ивайловград :oops:
Така няма много да се впускам в подробности понеже явно никой не чете вече темата и нея подържа ма аз съм длъжен да си спомена излета подобаващо.
Пет дена "почти"- на дъно само един удар на каракуда :rolleyes:
Че аз на Моминско щях да искарам повиче-разпъване на 250-300м щуротий, абе косми момсми, няма брачте неще и неще, последния ден една каракуда около килото :lol:
На перо си ловях подобаващо по дребни каракуди и от Леновските :D по дребни кефали от на Мечка и тук таме некой измислен костурец.
Ни то вест нито кост от митичните перки чаушани :?
Убо че Зако се повози на лодката та на отсрами с една прелична бяла риба и една мустаката попова лажичка :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Някой разправяше че на Ивайловград няма раци :!: :?: :idea: :arrow: УВИ :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
В общи линий това е от мен, прекарахме си супер готино пълен релакс от сякаде.
И дъжд на валя и ураган на сполетя и мъгла на настла и слънце на пека но оживяхме.
Напук на Кълненето от някой наши "доброжелатели"- дето ни пожелаха перфектната буря и тем подобни :twisted: То ни стигаха и СМС му :ANAL: :axe: :evil: :finga:
На новото му боло да го сподели съдбата на кепа му, му пожелавам АНАТЕМА. :finga: :finga: :mrgreen:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Асенка между другото в дясно от нас хората хващаха порядъчно.Докъто си съберем багажа имаха 3-4 удара от който един шарко между 4-5 кил.Просто се иска постоянство и специално на този язовир големите шарковци започват след като започне да пада слана.Ние имахме две каракуди от които едната теглена излезна 1.300.
Георги Тенев
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

chestarfield написа:Напук на Кълненето от някой наши "доброжелатели"- дето ни пожелаха перфектната буря и тем подобни То ни стигаха и СМС му
На новото му боло да го сподели съдбата на кепа му, му пожелавам АНАТЕМА.
На крива ракета, космоса й пречи :lol: . Болото е изпробвано- много кадемлийско за шарани :wink: . Страшен боец за шарани до 2-те килца. Скоро ще го пробвам и с по- големи :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”