Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2011
Модератор: nkolev66
Re: СЕЗОН 2011
Браво , браво !!!

Браво на всички!
Специални поздравления за торука, Чавдаре!
Специални поздравления за торука, Чавдаре!
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Последните три дни...

Това е от днес платерините и кефалите не ги снимах.....Всичко това е след деветата вълна...

Това е от днес платерините и кефалите не ги снимах.....Всичко това е след деветата вълна...

- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Жоро,разбираш го тоя занаят.Преди седмица бях при теб в едно от бунгалата за три дни,много съжалявам,че не успяхме да се видим и запознаем.Все пак има време за това - времето е топло а октомври е още по рибен от септември.Поздрави! 

Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За което и аз съжалявам ама ми отвориха много работа тогава....За времето и за октомври си много прав,до края на октомври съм на линия....stan2 написа:Браво Жоро,разбираш го тоя занаят.Преди седмица бях при теб в едно от бунгалата за три дни,много съжалявам,че не успяхме да се видим и запознаем.Все пак има време за това - времето е топло а октомври е още по рибен от септември.Поздрави!
Добре си се научил да ги броишgmurkacha написа:....Всичко това е след деветата вълна...

Поздравления!

Благодаря,бате Ванко!Дано имаме по-чести срещи с тези красиви и бързи риби!
Фнимание , фнимание , фажно съобщение
Ф района на Мириус е изгубена морска котка . Отличителни белези - животно е диво и леко побесняло . На горната джука има пиърсинг от метър и кусур стрела Коралич с триъгълно заточване на върха . Който намери добитъка , може да си го задържи , но да си ми върне стрелата
...ох като се замисля , сега тук щеше да има снимка на няколко лефера - така ме бяха наобградили едно ято
, а аз ги гледах безкрайно тъпо ...остана само да почна да ги бода с ножа

Ф района на Мириус е изгубена морска котка . Отличителни белези - животно е диво и леко побесняло . На горната джука има пиърсинг от метър и кусур стрела Коралич с триъгълно заточване на върха . Който намери добитъка , може да си го задържи , но да си ми върне стрелата

- Jack Daniels
- разбира нещата
Еееееей, шшшшшшшшшш, риба няма ли че стреляте по котки бре 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аз се настрелях по котки и затуй вече стрелям само по платерини. Ами кат няма друго, само по тях.
Пашата обича смелите.
Не искам да влизам в спор с никой, но откъм вкусови качества пържената Рина(морска котка или софийски калкан) за мен е много по-вкусна от платерината, лефера и лаврака.
Става дума за прясна Рина а не замразена. Ял съм я само пържена без брашно, много пъти и винаги когато става дума за ядене аз, фамилията и приятели я предпочитаме.
Няма грам адреналин да я вземеш когато я има, но е вкусна
А тази година все още има много Рини, което е малко странно. Обиконовенно са само през август, но в момента пак ги има на 12-15 метра - огромни.
Само дроба и все още не съм пробвал, но ще му дойде времето
Едно видео от Спартак от вчера от района на Ахтопол
:
http://vimeo.com/29245551
Утре ще пусна още видео от същия район с котка над 30кг
Става дума за прясна Рина а не замразена. Ял съм я само пържена без брашно, много пъти и винаги когато става дума за ядене аз, фамилията и приятели я предпочитаме.

А тази година все още има много Рини, което е малко странно. Обиконовенно са само през август, но в момента пак ги има на 12-15 метра - огромни.
Само дроба и все още не съм пробвал, но ще му дойде времето

Едно видео от Спартак от вчера от района на Ахтопол

http://vimeo.com/29245551
Утре ще пусна още видео от същия район с котка над 30кг

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма адреналин ако е малка 2-4 кг. но ако е 15-20 все едно си стрелял по файтон!!!

Няма адреналин ако е малка 2-4 кг. но ако е 15-20 все едно си стрелял по файтон!!!

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
adventurebg написа:Няма грам адреналин да я вземеш когато я има, но е вкусна![]()
Няма адреналин ако е малка 2-4 кг. но ако е 15-20 все едно си стрелял по файтон!!!![]()
![]()