улов на илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Джо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Джо »

Да-а-а-а, спомени, спомени... Че и лихмус яко даваше то-о-чно там. Народа се вреше на северния клон, по двама-трима на камък и мятаха един връз друг, пък стария на спокойствие скубеше зарганите на южния клон. А забраната е поради това, че мястото е строителна площадка. Преди две години имало и смъртен случай на обекта, и оттогава не прощават, ама изобщо. Интересно, като издадат Акт 16, дали ще остане забраната? Много ме съмнява, че сегашния статут ще се хареса на някои властимащи и ще плюят, или поне ще се опитат да плюят, както обикновено, на законовите ни права. Единственото хубаво на това е, че няма да се караме за тетраподчето, хе-хе!
Ако ще пробваш, иди на Мартината, или, ако там е гъч, на камъните около нея. Но си носи обезателно кеп, че излизат големи зверове. А за нашите места - имам впечатление, че след дъжд, и май след всяка чувствителна промяна на времето, на рибата и трябват ден-два да се осефери и да започне да кълве отново. Аре, че водката се стопли, пък съм си приготвил маса салата "Снежанка". Трябва да ги "употребя" (лаф на Хемингуей, истинския; голям рибар и пич е бил, лека му пръст).
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

То ,това място ,май не е орисано някога да има акт 16. Все,години,години му се проточват строителствата........ Дано този път нещата потръгнат :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
vis_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vis_bg »

Чурулик!

С прискърбие ти съобщавам, че на буната на Слънчев ден
не пускат и в бъдеще пак няма да пускат.

Буната се превръща в момента в яхтено пристанище за
да си акостират яхтите собствениците на апартаменти
в жилищния комплекс "ПОРТ ПАЛАС".
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Бах маа му! Наистина тъжна новина.Едно по едно си заминават хубавите места за риболов. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

.Освен това за 5 кинта ми намериха и място за паркиране на сянка - дали ако дам 10 кинта няма и да я измият.
А за 15 кинта дали ще духат ? :D :D :D :D
Venci62
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от Venci62 »

jzafirov написа:Традиционните три куки с тапи над тях и олово над куките.Колегата до мен с олово монтирано най-отдолу със същите червеи не хвана нищо. Как мислите-има ли значение каде се поставя тежеста над или под куките?
Това олово над куките не пречи ли при замятането - да не се оплита чепарето ? Предполагам че е било подвижно олово ?
Има ли други колеги, които са ползвали този монтаж ?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от брега”