Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониер на Ботунец
Модератор: bobopeli
- jasonsmith
- разбира нещата
Бракониер на Ботунец
Ако някой има желание, нека да преброи ето този в дъното с колко въдици "лови риба":

а)3
б)8
в)12
Та, обаждам се на 112, за моя най-голяма изненада след 10 минути идва патрул на полицията. Момчетата, идват и ме питат: абе защо викаш полиция за глупости?? ние нищо не можем да направим... Единствено можем да му свалим данните и да го помолим да си прибере въдиците?? Ние дори не знаем с колко въдици е позволено? Отделно, това е промишлен водоем, на който всеки може да си лови с колкото въдици пожелае??
Как мислите, дали има смисъл да се обаждам втори път за каквото и да било??
П.С. Мангалите се насъбраха и ме заплашиха да не стъпвам втори път там.
П.С. 2 - един приятел е говорил директно с ИАРа за местният бракониер "Боцмана", в момента в който той пуска мрежи, и оттам дори не си направили труда да дойдат да проверят.
За пореден път се убеждавам, че няма смисъл да се тормозя за глупости и че май е по-добре просто да сменя спорта..

а)3
б)8
в)12
Та, обаждам се на 112, за моя най-голяма изненада след 10 минути идва патрул на полицията. Момчетата, идват и ме питат: абе защо викаш полиция за глупости?? ние нищо не можем да направим... Единствено можем да му свалим данните и да го помолим да си прибере въдиците?? Ние дори не знаем с колко въдици е позволено? Отделно, това е промишлен водоем, на който всеки може да си лови с колкото въдици пожелае??
Как мислите, дали има смисъл да се обаждам втори път за каквото и да било??
П.С. Мангалите се насъбраха и ме заплашиха да не стъпвам втори път там.
П.С. 2 - един приятел е говорил директно с ИАРа за местният бракониер "Боцмана", в момента в който той пуска мрежи, и оттам дори не си направили труда да дойдат да проверят.
За пореден път се убеждавам, че няма смисъл да се тормозя за глупости и че май е по-добре просто да сменя спорта..
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Бракониер на Ботунец
Ми бате, на ли знаеш, другия път ножчето в далачето 2 пъти и сменяш водоема за няколко седмици докато мине панахидата.
Шибана ни е държавата, пари за хляб няма ти за някаква риба да се грижи, всеки си работи за собствения гъз и го боли какво ще стане , това е п....рска работа.
Шибана ни е държавата, пари за хляб няма ти за някаква риба да се грижи, всеки си работи за собствения гъз и го боли какво ще стане , това е п....рска работа.
не сменяй спорта, смени държавата !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зарежи тва,кажи как са каракудите

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Whassup
- ще става разбирач
Всеки ден, когато влизам в този форум и видя тема за заловени бракониери, или за забелязани такива я отварям и всеки ден се изумявам какви глупости измислят, че да им се размине на тия тап*ци, просто не мога да повярвам...
- begleca_sv
- кандидат преподавател
днес до село Кривина област Русе на един малак водоем нагли бракониери бяха преградили с мрежа и си я извадиха пред носа ми пулна с риба и нищо неможех да сторя
срамота на толкова малак водоем мрежа ужас

Обичам природата, но не само на картинка !!!
- Whassup
- ще става разбирач
Мисля че се сетих за кой водоем става дума. Там има щука и каракуда, ама както казваш, намаляла е след това изпълнение 

Перфектно са наредени да минеш с колата през тях. 8 или 12 са btw?
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- jasonsmith
- разбира нещата
12!Sleeper написа:8 или 12 са btw?
Това е показателно в какво всеобщо безхаберие е държавата! От 112 изобщо не са разбрали за какво става дума и са пратили полиция, колкото да има реакция на обаждането.Или са търсили ИАРА, на които не им се е разкарвало и са се измъкнали с полицията. А обучението и ангажиментите на самата полиция са в толкова тесен диапазаон, че за бракониерство не са и чули, ако самите те не са рибари....., или бракониери!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн