Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
здравей те инфото е пулна капотития пък ако искаш отивай места колкото ти душа сака.
там вече няма да стъпя.това си е мое мнение и никой не ангажирам с него .наслука
там вече няма да стъпя.това си е мое мнение и никой не ангажирам с него .наслука
колегата е прав никой на сила ако си майстор язовири колкото щеш но няма ги дърварите съответно и рибитеevgeniboy написа:Абе колега ти мазохист ли си или какво?!? Малко ли ти е инфото назад в темата...!!! Тия дървари не трябва да им стъпи човек повече на язовира...БОЙКОТ!!!
- svincyyy
- ще става разбирач
как е тръгнаха ли да излизат толупи и къде.меси предварително
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Колеги някой да има инфо излиза ли в момента нещо по ръкава защото мисля да го посетя към вторник сряда.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
колеги може ли да ми кажете таксата каква е до колко кг риба и дали взима сега рибата мерси предварително
- stefan4etoo
- сериозен играч
таксата е 15 лева .приятел ходи за 3 дена две амурчета малки е едно шаранче също малко,със 150 кила царевица си е направо резил,а и може да не е останали риба вече(с това темпо на вадене и продаване)beyond написа:колеги може ли да ми кажете таксата каква е до колко кг риба и дали взима сега рибата мерси предварително
някои да има инфо дали излиза някаква риба в ракава

Наистина колеги ако имате инфо дали излиза нещо по ръкава и стената?miro8707 написа:някои да има инфо дали излиза някаква риба в ракава![]()
![]()
![]()
![]()
Колеги а дали прелива през моста,и трьгнаха ли вече ТОЛУБИТЕ?????
моста не прелива, риба никаква (качествена), толупи хич не се появяват.
Мерси androalex,спести ми 300км пьт!!! 

Толубите, колега отдавна тръгнаха за РУМЪНИЯ , има само зарибител по педя! В петък бях сам на моста ,само уклей и амури маломерки
. По мои сметки риби след 2-3 години (мерни) и то без да ги мрежат! За съжаление това е действителноста! Трофеите са единични бройки и мит!

Ма кво са гадните РУМЪНЦИ са направили поръчка че иска всички едри риби и кво, наще за пари убиват..

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Колега това е поредния ти негативен коментар за ТЕЦ-а, а гледам упорито продължаваш да ходиш и да си плащаш таксата от 15лв. освен ако не си с връзки де....Та на какво се дължи тази твоя упоритост, граничаща с мазохизъм?!?androalex написа:Толубите, колега отдавна тръгнаха за РУМЪНИЯ , има само зарибител по педя! В петък бях сам на моста ,само уклей и амури маломерки. По мои сметки риби след 2-3 години (мерни) и то без да ги мрежат! За съжаление това е действителноста! Трофеите са единични бройки и мит!
Ами, колега скоро няма да ходя , че нямам път в района. Може би около Коледа ще си пробвам късмета ,че макар да няма риба , все пак за зимния период има искрица надежда за част от миналогодишните толупчета. Иначе имаше маломерни амурчета под 60см по новите правила за забавление . Пък ако избегнат мрежите, догодина може и да пораснат!