Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Абсолютно начинаещ !!!!
Модератор: sapuna
Абсолютно начинаещ !!!!
Здравейте всички !!!
Както подсказва и заглавието, въдица съм виждал но не съм държал. Молбата ми към всички вас е да ме въведете и посъветвате за таинството на риболова. Живея в гр.Бургас и ми се иска на морето да започна кариерата си като риболовец. Нямам никакви такъми както вие ги наричате и молбата ми е да за съвет какво да си купя най- напред и каде да отида даси опитам късмета след това.
Благодаря предварително на всеки отзовал се !!!!
На слука на всички !!!
Както подсказва и заглавието, въдица съм виждал но не съм държал. Молбата ми към всички вас е да ме въведете и посъветвате за таинството на риболова. Живея в гр.Бургас и ми се иска на морето да започна кариерата си като риболовец. Нямам никакви такъми както вие ги наричате и молбата ми е да за съвет какво да си купя най- напред и каде да отида даси опитам късмета след това.
Благодаря предварително на всеки отзовал се !!!!
На слука на всички !!!
-
- разбира нещата
Re: Абсолютно начинаещ !!!!
Тайнството на риболова приятел,ще откриеш може би след десетилетия ходене за риба
От няколко поста няма да станеш риболовец , за съжаление не мога да те посъветвам за такъмите , защото съм много далеч от морския риболов.
Но те уверявам ,че си се насочил към хоби което би трябвало да ти даде много наслада, и приятни мигове.
На слука и успех!

От няколко поста няма да станеш риболовец , за съжаление не мога да те посъветвам за такъмите , защото съм много далеч от морския риболов.
Но те уверявам ,че си се насочил към хоби което би трябвало да ти даде много наслада, и приятни мигове.
На слука и успех!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Пешо,направо го забирай с тебе и го води в магазина и после за риба,ама на нощен,да се зариби още.Pe6o_Tikvata написа:Колега отиваш на краставицата.Влизаш, в един от следните магазини или поне аз само от тях си пазаря магазин Щука , Корморан и магазина на Румбата той се намира между Щука и Корморан доло в гаражите казваш какви риби ти се ловят и те ти предлагат такъмите за тях и там вече си взимаш това което можеш да си позволиш. Айде наслука в бъдещетоти начинание
![]()
![]()
![]()

Аз там съм пораснал...
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Както вече спомена колегата, тайната на риболова ще научиш след ПОНЕ 10-тото ходене за риба
Иначе успех в това твое начинание, и дано скоро видим теми с уловите ти 

Таранка маниак!
Пешо ходих до Краставицата купих си много яка пръчка и макара,2 чепарета 2 повода за платерина и 2 такъма. Макарата е мат стар 3000 пръчката мач карбон много лекичка 3,90
Момчета а билет от къде ?
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
За морски риболов билет не ти трябва! А ако смяташ да ходиш и по реки и язовири там вече Бургазлий ще ти кажат инач има и доста сайтове откъдето можеш да си закупиш билет
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Днес ходих на Черноморетц на мрежите е до тях де и нищо две платеринки с големина като за стръв, поне си събрахме скъсаните бомбарди. Предложете друго място за зарган до и около Бургас.
Колега,влез в Морския разделbobiklima написа:....... Живея в гр.Бургас и ми се иска на морето да започна кариерата си като риболовец. Нямам никакви такъми както вие ги наричате и молбата ми е да за съвет какво да си купя най- напред и каде да отида даси опитам късмета след това. ...........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!