Абсолютно начинаещ !!!!

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bobiklima
новобранец
новобранец

Абсолютно начинаещ !!!!

Мнение от bobiklima »

Здравейте всички !!!
Както подсказва и заглавието, въдица съм виждал но не съм държал. Молбата ми към всички вас е да ме въведете и посъветвате за таинството на риболова. Живея в гр.Бургас и ми се иска на морето да започна кариерата си като риболовец. Нямам никакви такъми както вие ги наричате и молбата ми е да за съвет какво да си купя най- напред и каде да отида даси опитам късмета след това.
Благодаря предварително на всеки отзовал се !!!!
На слука на всички !!!
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Абсолютно начинаещ !!!!

Мнение от kaloyan Mladenov »

Тайнството на риболова приятел,ще откриеш може би след десетилетия ходене за риба :D
От няколко поста няма да станеш риболовец , за съжаление не мога да те посъветвам за такъмите , защото съм много далеч от морския риболов.
Но те уверявам ,че си се насочил към хоби което би трябвало да ти даде много наслада, и приятни мигове.
На слука и успех!
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Колега отиваш на краставицата.Влизаш, в един от следните магазини или поне аз само от тях си пазаря магазин Щука , Корморан и магазина на Румбата той се намира между Щука и Корморан доло в гаражите казваш какви риби ти се ловят и те ти предлагат такъмите за тях и там вече си взимаш това което можеш да си позволиш. Айде наслука в бъдещетоти начинание :D :D :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Pe6o_Tikvata написа::D Колега отиваш на краставицата.Влизаш, в един от следните магазини или поне аз само от тях си пазаря магазин Щука , Корморан и магазина на Румбата той се намира между Щука и Корморан доло в гаражите казваш какви риби ти се ловят и те ти предлагат такъмите за тях и там вече си взимаш това което можеш да си позволиш. Айде наслука в бъдещетоти начинание :D :D :drinkers: :drinkers:
Пешо,направо го забирай с тебе и го води в магазина и после за риба,ама на нощен,да се зариби още. :drinkers: :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D То и товае вариянт ако иска нека се обади 0898 75 08 52 и ако имам възможност ще отидем да му изберем нещо па и на риболов може да го земем с Загорките поне ако риба не лови ша го научат да пие :lol: :lol: :lol:
Аватар
Blackness
новобранец
новобранец

Мнение от Blackness »

Както вече спомена колегата, тайната на риболова ще научиш след ПОНЕ 10-тото ходене за риба :D Иначе успех в това твое начинание, и дано скоро видим теми с уловите ти :)
Изображение
Таранка маниак!
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

Пешо ходих до Краставицата купих си много яка пръчка и макара,2 чепарета 2 повода за платерина и 2 такъма. Макарата е мат стар 3000 пръчката мач карбон много лекичка 3,90
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

Момчета а билет от къде ?
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

За морски риболов билет не ти трябва! А ако смяташ да ходиш и по реки и язовири там вече Бургазлий ще ти кажат инач има и доста сайтове откъдето можеш да си закупиш билет
Изображение
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Да ти е честито а някоя бомбарда взе ли си че сега е сезона на заргана и каква корда си взе като диаметър за основното
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

Днес ходих на Черноморетц на мрежите е до тях де и нищо две платеринки с големина като за стръв, поне си събрахме скъсаните бомбарди. Предложете друго място за зарган до и около Бургас.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

bobiklima написа:....... Живея в гр.Бургас и ми се иска на морето да започна кариерата си като риболовец. Нямам никакви такъми както вие ги наричате и молбата ми е да за съвет какво да си купя най- напред и каде да отида даси опитам късмета след това. ...........
Колега,влез в Морския раздел :arrow: http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=102 Там има много теми,в които ще намериш отговор на всички въпроси,които те интересуват! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”