Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Какво(кой) по дяволите боядиса канала в червено!?!!
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Какво(кой) по дяволите боядиса канала в червено!?!!
Някой има ли представа защо от три дена водата в канала към Варненското езеро езеро от що годе прозрачна стана ръждиво кафява!?
И само не си мислете че цъфти планктон!!!Оцветяването стана пред очите ми(а и не само пред моите)! За броени минути във водата се появиха червени потоци и след час-два всичко стана червено!!!
Какво по-дядолите стана и защо никаде нищо не се чу?
Каде точно са всичките ЕКО организации!??
И само не си мислете че цъфти планктон!!!Оцветяването стана пред очите ми(а и не само пред моите)! За броени минути във водата се появиха червени потоци и след час-два всичко стана червено!!!
Какво по-дядолите стана и защо никаде нищо не се чу?
Каде точно са всичките ЕКО организации!??
-
- учете се от него
Re: Какво(кой) по дяволите боядиса канала в червено!?!!
Ми обадете им се бе колега като е станало пред очите ви.
Как да разберат хората
Как да разберат хората

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- новобранец
Щях...ако бях намерил какъвто и да било номер! Уви не намерих! Ако някой е наясно нека пише та за друг път да знам.
Споко бе , пич за течения не си ли чувал. Течението е донесло и разнесло цъвтящия планктон. Иначе и без планктон този канал си е пумийна яма и за нищо на света не бих ял риба уловена там. Особенно в района на девненската химия. Какво се бълва в този канал нямате си представа. Най - малкия проблем е че отходните и фекални канализации на всички села по канала се заустват директно там + баластните води от търговските кораби по пристанищата в канала. Страхотен коктейл.