Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Изваждане на тройка от човешко месо
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Изваждане на тройка от човешко месо
И аз съм се бол, но за щастие с малка тройка на воблер Goldy. Беше се забила между палеца и показалеца на лавата ръка, като не беше влязла дълбоко в мускула, а беше предимно в кожа. Използвах малък кохер. Мога да кажа, че ваденето беше доста гадно. Нямах кураж да я дръпна рязко и я извадих бавно, като гледах да насочвам куката правилно. Добре че беше колегата да ми помогне да откача клена, който беше на другото жило, защото и той се мяташе неприятно.
От тогава ми се върти идеята дали не може да се използва игла за спринцовка, която да се вкара в дупката, така че да контрата да влезе в иглата, след което вече изваждането на тройката няма да е проблем.
От тогава ми се върти идеята дали не може да се използва игла за спринцовка, която да се вкара в дупката, така че да контрата да влезе в иглата, след което вече изваждането на тройката няма да е проблем.
Re: Изваждане на тройка от човешко месо
Е не можах да не се включа . Мисля че успях да осъществя най- глупавото убождане . Връзвах си в къщи куки 8 номер на повод, но за беда една избягала . И тръгвам да си лягам, а повода се заплел в мокета и се засякох за палеца на крака. Това се случва в един през ноща и съм сам. От куката се виждаше само края на ухото, а и модела беше орлов нокът. Срязах чорапа, махнах повода и се заех с ужасено потене и проверка на богатството на речника си . Накрая влязоха в обращение ГОЛЕМИ и здрави клещи и след половин час се справих. Сега ми се случва да се закачам на тройките на воблери ,но ваденето е песен защото има къде да ги хванеш.