Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Комичен случай със сом
Модератор: sapuna
Комичен случай със сом
Привет колеги , през миналата седмица с един приятел решихме да направиме един риболов на сом всичко точно пристигнахме навреме разпънахме въдиците заредихме по една рибка и привечер към 20:00 беше и първия удар но какъв както си кълвеше (натискаше) въдицата изведнъж отпусна цялата линия взех въдицата в ръка и започнах да обирам линията и комичното беше като видях че рибата я беше докарала в брега бях заметнал 50-тина метра пред мен а я извадих 10 метра встрани от мен .
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Комичен случай със сом
Нищо странно колега.Последните ми няколко излета на Дунава на фидер след удар започвам да набирам колкото мога бързо,защото рибата бясно идва към брега и ако закъснея маллко се откача.Борбата започва след това,буквално на 2-3 метра от брега.

-
- кандидат преподавател
Това е просто инстинктивна спасителна маневра на едрата хищна риба и не виждам нищо комично,макар и да ми щеше да се посмея.
Преди малко четох една статия в която подробно беше обяснено как при удар хишната риба търси укритие и ляга на дъното най вероятно и при мен се е получило такаINCUBUS написа:Това е просто инстинктивна спасителна маневра на едрата хищна риба и не виждам нищо комично,макар и да ми щеше да се посмея.

Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър