Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Струма 03-04 . 07
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Струма 03-04 . 07
От вчера 10 ч. до днес 10 бях на Железница.Не съм голям майстор на речния риболов и хванах само 15мренки малко по големи от длан и две по големи и 4-5 кленчета.Имаше колеги ,които на изтичане в бързия,който е двеста метра по нагоре от моста хващаха и скобар и по големи мрени ,на троха.Видях как изкараха един скобар ,около кило днес сутринта.Иначе и мряната е в бързия ,на дъно на кус-кус.Вчера ,около 22ч хванах и две сомчета, окол 30-35на см ,които пуснах.
Re: Струма 03-04 . 07
Колега , добре е , че си ги пуснал , но не знам дали знаеш , че в Струма е зарибявано с гръцки сомчета , които не са като нашите сомове . Просто са местен вид , който достига няколко кг и толкоз ! Имат само две мустачета , за разлика от европейския сом !saksi написа:От вчера 10 ч. до днес 10 бях на Железница....Вчера ,около 22ч хванах и две сомчета, окол 30-35на см ,които пуснах.

Re: 555
С две или с четири мустачета няма значение , приятелю ! Важното е , че си човек достоен за уважение ! Успех и винаги да имаш Слука !saksi написа:Четох преди време в някои от форумите за тия сомчета ,ама не бях сигурен и затова ги пуснах .Тия ,май бяха с две мустачета.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.