Струма 03-04 . 07

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Струма 03-04 . 07

Мнение от saksi »

От вчера 10 ч. до днес 10 бях на Железница.Не съм голям майстор на речния риболов и хванах само 15мренки малко по големи от длан и две по големи и 4-5 кленчета.Имаше колеги ,които на изтичане в бързия,който е двеста метра по нагоре от моста хващаха и скобар и по големи мрени ,на троха.Видях как изкараха един скобар ,около кило днес сутринта.Иначе и мряната е в бързия ,на дъно на кус-кус.Вчера ,около 22ч хванах и две сомчета, окол 30-35на см ,които пуснах.
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Браво колега ! Другият път и ти ще отидеш малко по - нагоре и ти ще я избиеш! :wink: :lol:
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Следващия път да ни забиеш с клен кило и половина- мисли по въпроса и се готви- искам да ни заковеш с някоя жестока сника.
Успех! :D
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

[quote="Gogata"]Браво колега ! Другият път и ти ще отидеш малко по - нагоре и ти ще я избиеш! :wink: :lol:[/

Мерси за пожеланието ,но да хвърляш на троха в бързея не е за мързеливи хора :lol:
Просто снасям информация за тия ,които могат и не ги мързи като мен :wink:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Re: Струма 03-04 . 07

Мнение от Trias »

saksi написа:От вчера 10 ч. до днес 10 бях на Железница....Вчера ,около 22ч хванах и две сомчета, окол 30-35на см ,които пуснах.
Колега , добре е , че си ги пуснал , но не знам дали знаеш , че в Струма е зарибявано с гръцки сомчета , които не са като нашите сомове . Просто са местен вид , който достига няколко кг и толкоз ! Имат само две мустачета , за разлика от европейския сом ! :D
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Четох преди време в някои от форумите за тия сомчета ,ама не бях сигурен и затова ги пуснах .Тия ,май бяха с две мустачета.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Re: 555

Мнение от Trias »

saksi написа:Четох преди време в някои от форумите за тия сомчета ,ама не бях сигурен и затова ги пуснах .Тия ,май бяха с две мустачета.
С две или с четири мустачета няма значение , приятелю ! Важното е , че си човек достоен за уважение ! Успех и винаги да имаш Слука ! :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Айде, Айде .....Гръцки били сомчетата, щом са до Благоевград са Български :smt112 :smt112 :smt112 Гръцки са след митницата! :wink: Това с мустака не е точно така! Има доста прилични екземпляри с различен брой мустак, да ви е идвало на ума че половете са различни по вид :roll: :roll: :roll: Мъжки, женски, в пубертета примерно...... верно, че породата не отговаря на нашите представи но :smt017
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”