Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Амур и аз видях днес... утре ще ида да му бая на царевица... ловяха се сулки ( малки смадочета ) на попчета; някои от риболовците ги връщаха, други не...
- Whassup
- ще става разбирач
Значи тази година освен много малки шаранчета и расперчета има и смадочета. Дано се запазят за догодина 

По принцип като е ниска водата трябва да има много хищници...
- Whassup
- ще става разбирач
Ей сега до 2 седмици като застудее ще видим 

- MIR4EV
- ще става разбирач
от 20 до 23 09 бях около оряхово-нямам пипане

Както каза и колегата още някоя-друга седмица и ще ходим да ги търсим. Аз лично не можах да се възползвам от пролетният риболов на мряна ,но за есента съм напълно готов
Приемам препоръки за места към които да се насоча.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Поне около Русе започна да си дава мряна. Миналата седмица хванах няколко.martineti написа:Както каза и колегата още някоя-друга седмица и ще ходим да ги търсим. Аз лично не можах да се възползвам от пролетният риболов на мряна ,но за есента съм напълно готовПриемам препоръки за места към които да се насоча.

Това е много хубаво
Още малко да захлади и започвам да обикалям. Говорих с приятели по Дунава около Байкал все още не е тръгнала мряната ,но на вита на плувка за започнали да ги ловят. Претполагам ,че задържи ли се така хладно времето ще има добри резултати до седмица.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Milen Penev
- новобранец
здравейте колеги някой може ли да ми даде актоално инфо за река Дунав около Силистра и по специално за Ветрен и Попина може и на ЛС
благодаря предварително
благодаря предварително

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако са от тези 50 сантиметровите,вчера за час хванах и пуснах 15-тина броя.martineti написа:...все още не е тръгнала мряната ,но на вита на плувка за започнали да ги ловят...
Ама пък кеф !!! Мноо дърпат!
п.п.На фидер!

Приятелче ми каза на плувка, тънка жилка и бял червей....... по кило кило и половина...........stich написа:Ако са от тези 50 сантиметровите,вчера за час хванах и пуснах 15-тина броя.martineti написа:...все още не е тръгнала мряната ,но на вита на плувка за започнали да ги ловят...
п.п.На фидер!

За 4 дена бяхме около Ветрен-голяма скръб!Много ниска вода,никаква риба.Само платика и каракуда,кълве само по тъмно,през деня въобще не пипа,и на голяма дистанция-явно още се държи в по-дълбокотоMilen Penev написа:здравейте колеги някой може ли да ми даде актоално инфо за река Дунав около Силистра и по специално за Ветрен и Попина може и на ЛС
благодаря предварително

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
сега с това ряско покачване трябва да се дръпне до брега 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Утре отивам пак да се пробвам и ако пак не хвана, ще се отдам на други хобита....бране на гъби, шиене на гоблени и т.н. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- MIR4EV
- ще става разбирач
колега ти тия 50 сантиметровите ги немаш за нищо та това са по кило мрени и горницаstich написа:Ако са от тези 50 сантиметровите,вчера за час хванах и пуснах 15-тина броя.martineti написа:...все още не е тръгнала мряната ,но на вита на плувка за започнали да ги ловят...
п.п.На фидер!