Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
А какви са условията за риболов сега на Николаевка ?voden64 написа:Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са теvorg написа:На николаевка големия днес много рибари никаква риба.

- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
10 лв-24 часа,улова за тебHarryCarp написа:А какви са условията за риболов сега на Николаевка ?voden64 написа:Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са теvorg написа:На николаевка големия днес много рибари никаква риба.
НИКОГА КАПО,,,,
При такива условия защо си мислите че трябва да хващатеribar4oto написа:10 лв-24 часа,улова за тебHarryCarp написа:А какви са условията за риболов сега на Николаевка ?voden64 написа: Току що се връщам от Николаевка 2 таранки по 300г уж го зарибили имаше поне 50 човека ама зарибените са те

Язовир Засмяно , около 20 30 шарана между 1.5 и 3 кг , цена 20 лв , рибата се плаша по 5 лв/кг , това е на развъдниците - випа , интересното беше че рибата беше почти на брега , явно от големите температурни амплитуди, на дъно хванахме само едно шаранче 2.5 кг , общо взето вместо да даваш 10 - 15 лв за нищо някъде , прежали още 5 - 10 лв и си направи кефа там , а и пътя е 26 - 27 км до там 

- Stamen1986
- новобранец
Колега, дай малко повече инфо за реката ако можеиванко написа:Колеги аз от тази година реших да не ходя на платени.Ходя на Цонево.Там има бабушки, доста едри и правят голям кеф.Ходя и на провадийската река,където има много яки кефали,а и шарани.Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.

- lishev_64
- разбира нещата
HarryCarp написа:Първо искам да ти благодаря за признанието и оценката и да те уверя че все повече хора дават смисъл на това което правим. Явно все повече хора разбират че това е начина за съществуване на нашето хоби. Дано след време с такива водоеми, съзнанието на всички се подобри и на държавните водоеми рибите се връщат във водата както е във Франция на Касиениванко написа:..........Не им пълнете гушите на измекярите.Изключвам Тръстиково,там се мъчат да правят нещо по европейски,ама нали се сещате що за европейци сме.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Дори и на борсата се хваща за 10лв. Само, че по-далеко от изток са по-изгодни условията. А да си изпека пържолите на водоем и без тях може.А какви са условията за риболов сега на Николаевка ?
10 лв-24 часа,улова за теб
При такива условия защо си мислите че трябва да хващате
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- новобранец
Здравейте, колеги!
Малко информация от събота 01.10.2011г. от яз.Засмяново....
Шаран няма, таранки/каракуда/ колкото искаш по около 150-200 гр. и раци да ти развалят стръвта пак многооооо
. За 4 часа риболов около 5-6 кг. таранки
поне кефа е пълен. Такса 7 лв. за 3 въдици...
Малко информация от събота 01.10.2011г. от яз.Засмяново....
Шаран няма, таранки/каракуда/ колкото искаш по около 150-200 гр. и раци да ти развалят стръвта пак многооооо

Неделя, Езерец. Бях си планувал излета да е през седмицата, заради по-малкото хора и по-добрата прогноза за силата на вятъра. Но не се подредиха така нещата и потеглих в 05.30ч. сутринта. Стигнах след час и се убедих че риболова ще е кофти - вятъра си беше около 6 м/сек. - каквато и беше прогнозата за неделния ден. Започнах да обикалям местата като повече обръщах внимание на поведението на новия ми спининг - от него бях очароваан, но ...... почти 2 часа не влезе "в действие". Докато не сложих една блесна , която ми бяха подарили (честно казано взех я, за да не обидя човека който ми я даде) - за мен това си беше пълен миндил , но пък всичко друго което имах в кутията вече бе минало през водата и - НИЩО ! Сложих "миндила". Първо замятане. ПОчти веднага след закто започнах да навивам - удар. Хубав удар. Сопата пказа поведение което ми хареса, рибата - също. Но тя нямаше шанс. Беше чудесна щука, като нямам никаква идея колко кг. е - сантиметрите ги има на снимката, ако някой може да предположи - да каже. До към 16.00 още 3 малки щучки и едно костуре. Доволен съм от излета - тествах си сопата и останах доволен ! Наслука на всички !
- Прикачени файлове
-
- DSC08216 - Копие.JPG (211.03 KiB) Преглеждано 965 пъти
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- Stamen1986
- новобранец
Колега, дай инфо за Езерец и кажи ква беше блесната ако може 

Някой има ли инфо за Млада гвардия,моля?
-
- разбира нещата
А какви са условията за риболов сега на Николаевка ?
[/quote]
10 лв-24 часа,улова за теб[/quote]
[/quote]
а при какви условия трябва да има улов -50 лв и нагоре ли??като доидат 20 човека по 10 лв за един ден малко ли е .не е казано че трябва всеки да е хванал ,все пак ако има 40-50% успе-ваемост за такава такса си е добро попадение .вие какво искате СУПЕР ЧИСТА ПЕЧАЛБА .Всеки си плаща ,а рибата пак във водата ,със 100 шарана 10 г

10 лв-24 часа,улова за теб[/quote]

а при какви условия трябва да има улов -50 лв и нагоре ли??като доидат 20 човека по 10 лв за един ден малко ли е .не е казано че трябва всеки да е хванал ,все пак ако има 40-50% успе-ваемост за такава такса си е добро попадение .вие какво искате СУПЕР ЧИСТА ПЕЧАЛБА .Всеки си плаща ,а рибата пак във водата ,със 100 шарана 10 г

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Колеги имам питане.Трябват ми малки рибки за стръв.Някой запознат да ме светне отдека да си извадя.П.С. рибките искам да са малки като за костур,а не онея щукарските таранки дето ги продават.
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко

10 лв-24 часа,улова за теб[/quote]delio-haidutin написа:А какви са условията за риболов сега на Николаевка ?

НИКОГА КАПО,,,,
Това не е супер чиста печалба колега,а се нарича спортен риболов,но явно ти не си запознат с този вид риболовdelio-haidutin написа: вие какво искате СУПЕР ЧИСТА ПЕЧАЛБА .Всеки си плаща ,а рибата пак във водата ,със 100 шарана 10 г