Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мнение за Винтер
Модератор: dantho.mihov
Мнение за Винтер
Искам да знам дали върши работа и какво може да влезе в него.благодаря предварително на отзовалите се!!! моля ако съм сбъркал подфорума темата да бъде преместена от модераторите, Благодаря!!!
Победата е навик!!!
- Whassup
- ще става разбирач
Re: Мнение за Винтер
А ти не знаеш ли, че това е бракониерско? Не знаеш ли колко хора от този форум (а може би всички) мразят бракониерите? Тази тема според мен трябва да бъде изтрита.
-
- кандидат преподавател
me4otooo написа:моля ако съм сбъркал подфорума темата да бъде преместена от модераторите, Благодаря!!!
Не си объркал подфорума,объркал си форума

- barutchiata ©
- Администратор
me4otooo написа:Искам да знам дали върши работа и какво може да влезе в него.благодаря предварително на отзовалите се!!! моля ако съм сбъркал подфорума темата да бъде преместена от модераторите, Благодаря!!!
Имаш един градски тука той ще ти обясни най добре.

Нагледно или наръчноbarutchiata © написа:me4otooo написа:Искам да знам дали върши работа и какво може да влезе в него.благодаря предварително на отзовалите се!!! моля ако съм сбъркал подфорума темата да бъде преместена от модераторите, Благодаря!!!
Имаш един градски тука той ще ти обясни най добре.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- разбира нещата
Не е бракониерство стига да си платиш в банката! 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- barutchiata ©
- Администратор
И тоа ти пост е неадекватен пич!Shankulov написа:Не е бракониерство стига да си платиш в банката!
-
- разбира нещата
Няма да споря с теб, защото явно си некомпетентен в тази област! Не се заяждам, нито се закачам, нито искам да те обидя.barutchiata © написа:И тоа ти пост е неадекватен пич!Shankulov написа:Не е бракониерство стига да си платиш в банката!
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- barutchiata ©
- Администратор
Shankulov написа:Няма да споря с теб, защото явно си некомпетентен в тази област! Не се заяждам, нито се закачам, нито искам да те обидя.barutchiata © написа:И тоа ти пост е неадекватен пич!Shankulov написа:Не е бракониерство стига да си платиш в банката!
Верно е, че съм некомпетентен в тази област, и ако ти си разбиращ материята ще е добре да ни осветлиш.
Shankulov написа:Не е бракониерство стига да си платиш в банката!
Значи плащаме в банката пускаме си винтери и не сме бракониери?
-
- разбира нещата
Винтирите спадат към промишления риболов. Следователно са позволени. За тях се плаща отделна такса и се снабдяваш с така наречените пломби, което се закачат на самия винтир, и като минат проверяващите ще видят, че е законен! Говорим си за промишлен риболов! 

- Whassup
- ще става разбирач
Ами то хубаво, че може да бъде използван и законно, но в тази тема едва ли има фенове на промишления риболов
Тази тема не трябваше да бъде пускана.

-
- и господ не е толокова добър
Такова риболовно средство не съществува никъде освен като живарник. В промишления риболов си има видове мрежи, но Винтер не съществува.Отеди в ИАРА и кажи, че искаш да платиш, че да можеш да ловиш и да видим на каква база ще платиш.Shankulov написа:Винтирите спадат към промишления риболов. Следователно са позволени. За тях се плаща отделна такса и се снабдяваш с така наречените пломби, което се закачат на самия винтир, и като минат проверяващите ще видят, че е законен! Говорим си за промишлен риболов!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.