Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Благодаря за подкрепата момчета, когато кажете мога да почерпя.
Пашата обича смелите.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Честито и от мен 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Айде честито и от менaustralia написа: E ха наздраве тогаваЛъчо и чакаме по подробен репортаж за новата тояга.Измисли ли дизайна вече?

То да си началник не винаги е "+" но да се надяваме, че момчетата ще оправдаят гласуваното им доверие.
Дизайна го обсъдихме вече с Лъчката

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Ами ... казвамеbaretata написа:Благодаря за подкрепата момчета, когато кажете мога да почерпя.

Отиде му спокойствието на Митака , сега как ще се оправя с корабчетата с курортисти. Ама щом се оправи с Натовските кораби ко да го мисля.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1072135
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1072135
Пашата обича смелите.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Честито Златкооо - черпенето,baretata написа:Благодаря за подкрепата момчета, когато кажете мога да почерпя.
абе я по-добре ний да ви почерпим,ко ши кайш А ?

Пчелина е варненското заведение де.

Само дай нишан за почивен ден.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Кире до събота съм тук, в неделя заминавам за Софето, ако организирате нещо дотогава насреща съм.
Пашата обича смелите.

...пак ши намерим де да одим

Щото поне си честен, някой го правят пък не си признават.
Пашата обича смелите.
Златко оправете тази тема (Стрели - дължини , дебелини , марки )излиза че постоянно има ново мнение а няма.
Ако и при другите излиза такъв проблем нека ми пишат на лични, ще говоря с админа.
Пашата обича смелите.
Няма проблем в темата ,просто като промениме някой пост после дава че има ново мнение .Предполагам че това е причината.
Златко усети ли се яко труса при вас ,и някой знае ли какъв е ефекта от подобно бедствие върху поведението на рибоците . Питам понеже предполагам заради него не кълвеше днеска на Враждебна на баластиерите ,нито на плувка нито на фидер .Някой казват че е далече от София ама аз и друг път съм забелязвал същото нещо ,друсне ли някъде в България независимо колко е далече от тука рибата направо се покрива в дън земя. А бе все едно съм хвърлил в кенефа
.Дяволска му работа .Та питам дали сте забелязали как се държат рибите след трус в морето има ли нещо по необичайно в поведението им ?
Предполагам доста колеги днес са влизали в морето и някой може да сподели ако желае ще ми е интересно ,а и не само на мене .

Предполагам доста колеги днес са влизали в морето и някой може да сподели ако желае ще ми е интересно ,а и не само на мене .
Ами не знам дали е от труса, ама вчера рибата до около 11 на обед кълвеше яко, ама само на дъно. Водата беше мътна и затова не влязох с харпуна. Иначе нямам наблюдение за поведението на рибата след трус.
Пашата обича смелите.
От това земетресение нямам наблюдения, но по време на предишното с епицентър между н.Калиакра и Шабла, бях точно в района - гмурках на Русалка. Чух тътен, който си помислих, че идва от разбиването на водата в каменните ниши по брега и дори не предположих, че има земетресение. За него научих, чак след като излязох и видях, че моите хора са се изнесли от плажа чак горе на пътя
. Не забелязах промяна в поведението на рибата. Тичаше си
нагоре-надолу.