Това е кеф!

Модератори: bobopeli, sapuna

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Това е кеф!

Мнение от INCUBUS »

Е,е,я ми пиши на ЛС -да не мислиш,че нямам проблем с дзъркелите?Ама то за тва си има очила,съответно шофьорски книжки и т.н.Ако ми изревеш за пари,да не мислиш,че няма да помогна ?
Аватар
batstiv
новобранец
новобранец

Мнение от batstiv »

Екстра риболовче
Изображение
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Голяма или малка риба няма (освен, определението за голяма: "онази, която сме изпуснали" :lol: ). Та голяма или малка риба няма. Има голям кеф - онзи, който и най-малката рибка ти е доставил. А ако е била и по-голяма, кефчето си е било и доста по-голямо. А като гледам, това от снимката е далеч от маломерка, та ти вярвам, че ръцете и сърцето ти още треперят от радостно вълнение :D . Нещо изчезна от форума, ама нали иде зима ... пак ще се сгъстим в темите :lol: . Поздрави за репортажа и изживените емоции. :drinkers:
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Що да съм се изгубил... :( , тука съм си. Всяка сутрин първо си преглеждам пощата и форума, а иначе разредих темите що излетите ми са горе-долу еднотипни, на едни и същи места и няма нищо интересно за споделяне, темите започват да стават скучни и еднообразни. За зимата си прав, като се смарангяса времето ще не ще ще седим пред компа и ще се чудим с кого да се сджафкаме :twisted: , като няма какво да се прави. Дано само да не е много валежесто, че повечко да се мотаме по гьоловете, а не да кибичим в стаите, но пък ако е сухо гледам язовирите отъняха, та нека и да повали. :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”