Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов около Видин
Плетковци.Виж по на горе в темата има инфо кво се лови и на какво,
-
- новобранец
Видях колега прочетох го това още щом влезнах мерси за инфото
някои тези дни да е ходил някаде другаде да даде инфо ?

-
- новобранец
Сега се прибраха колеги от Полетковци от сутринта до преди малко само 2 кг каракуда нищо друго 

-
- новобранец
колеги не ходите ли за риба даите малко инфо сряда мислия да ходия ама незнам каде.на какво кълве с какво да се подготвия ?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Вчера ходих, уби ме дъжд, нищо не хванах, само настинка. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- новобранец
слагаи греана ракия и да ти минава по бързо .Сега по темата каде ходи даи инфо
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
svetlin201 написа:слагаи греана ракия и да ти минава по бързо .Сега по темата каде ходи даи инфо
За хищник - помпената на Ново село и на Гомотарци.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- новобранец
и какво нямаше никъв удар ли ?
-
- новобранец
Преди малко се прибрах от дъбравка насабрах само студ и нищо друго нито на дъно на пружина нито на качамак нито на жито с канела нито на пинки нито на торен на нищо не искаже да мръдне .Захранки бях направил жито с канела и мед,кюспе с сладка царевица и малко хляб и това е
-
- новобранец
друг голека да е ходил някаде да даде инфо
-
- новобранец
Някой има ли информация какво се лови в момента на влашкия плаж (зад гребната база)?
-
- разбира нещата
Дребосък ,основно вечер преди смръчаване.Платика морунаж и редки скобари.insert_nick_here написа:Някой има ли информация какво се лови в момента на влашкия плаж (зад гребната база)?
-
- новобранец
Благодаря за информацията, мисля да ида тези дни на пружина с качамак колкото да си начешам крастата.kaloyan Mladenov написа:Дребосък ,основно вечер преди смръчаване.Платика морунаж и редки скобари.insert_nick_here написа:Някой има ли информация какво се лови в момента на влашкия плаж (зад гребната база)?

На какво разстояние да замятам горе-долу?
-
- разбира нещата
След като пропадна уговорката с Киро за един риболов на Кула ((заради мен )Киро може и да е отишъл не знам
)Нямаше как обаче да пропусна хубавия есенен ден.Към 4.30 след обяд отидох пак на Гуджовия за един риболов на светеща плувка .Заварих обичайната картинка,Панаир се едно раздават предизборни кебапчета безплатно...
Намерих си място и забърках 3 кг захранка от които 1кг трапер платика,и 2кг няква жабарска универсал която излезе 2лв килото ,но освен за пълнеш за друго неставаше.Купих я от гаража на звездите.Не и помня името ама не ми хареса .Захраних здраво и се почна едни дребни платики ама па гъсти.На смрачаване плувката тръгна леко в страни и спря ,викам си пак дребосък ,неможе да я потопи ,щото минах на 2 гр поради вятъра и вълните.Засякох и ооо
рибата тръгна на вътре като разпъна ластик около 4 метра и не спираше.Тъкмо си виках"е сега ще рече Пляк,и ще скъса " ,но първоначалния напън приключи и ластика взе да прибира след малко водене на ляво на дясно в кепа се озова толстолоб около кило.
Е такава изненада не очаквах.И ако тук си мислите сега на кво е клъвнал ,ами не е...
Бях го закачил за опашката.
Стоях до 11 и кълвеше през цялото време .Основно дребосък(платика)но две толстолобчета и двете за опашката ми направиха риболова доста интересен.Също така и една платика около 700гр.
П.П.Три пъти се местих на зад ,Дунава дойде съсъ около метър за тва време.

Намерих си място и забърках 3 кг захранка от които 1кг трапер платика,и 2кг няква жабарска универсал която излезе 2лв килото ,но освен за пълнеш за друго неставаше.Купих я от гаража на звездите.Не и помня името ама не ми хареса .Захраних здраво и се почна едни дребни платики ама па гъсти.На смрачаване плувката тръгна леко в страни и спря ,викам си пак дребосък ,неможе да я потопи ,щото минах на 2 гр поради вятъра и вълните.Засякох и ооо

Е такава изненада не очаквах.И ако тук си мислите сега на кво е клъвнал ,ами не е...
Бях го закачил за опашката.
Стоях до 11 и кълвеше през цялото време .Основно дребосък(платика)но две толстолобчета и двете за опашката ми направиха риболова доста интересен.Също така и една платика около 700гр.
П.П.Три пъти се местих на зад ,Дунава дойде съсъ около метър за тва време.
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво Кала , от цялата Видинска група маѝ само ти им разбираш на рибите !
То Киката може и да е ходил да се ..........повози
То Киката може и да е ходил да се ..........повози