Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

08.07.07 - р.Янтра
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
08.07.07 - р.Янтра
На култовата дата 07.07.07 бях на сватба във Велико Търново. Предвидливо си взех и спининга, с надеждата да убода някой и друг кефал. За първи път бях в този град, а за реката нямах и идея кака изглежда. На излизане от града, след като се мине над реката има отбивка на ляво. Е, натам завих, защото пътя е покрай нея, посока нагоре по течението. След отбивката на олоко 300-400 метра се спрях и спретнах такъма. Слезнах до едно чудно евирче, видимо имаше риба д осамия бряг - доста дребосък, като половината бяха кефалчета. Викам си - е сега ги почнах...да, ама не. Смених няколко вида блесни и като размер, пробвах и на воблер. Нищо, нито почукване дори. Иначе едно парче се изшльопори във средата на вира, сигурно да ми се присмее
. Пробвах още на два вира нагоре по течението - нищо. Поне малките кефлета гонеха воблера, щото по-големите бягаха
. Това го наблюдавах в плитката част на един от вировете. Риболова приключи след един час - приятелката ми не издържа в "джунглената" обстановка и бях принуден да си тръгваме. Хубава река, хареса ми природата, пак ще ходя там.
п.п. Един таксиджия ми каза, че това мога да го очаквам, ама викам си - ти пък много знаеш...явно знаеше
. И да е жив и здрав човека, щото си изтървах ключовете за колата в таксито му, а той си ми ги върна.

п.п. Един таксиджия ми каза, че това мога да го очаквам, ама викам си - ти пък много знаеш...явно знаеше

Последно промяна от Николай Ангелов на Нед Юли 08, 2007 7:59 pm, променено общо 1 път.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка: