Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Marcel Van Den Eynde???
Модератор: Paublo_Eskobar
- Local
- учете се от него
Marcel Van Den Eynde???
Всеки който има наблюдения , опит , разочерования , нека ги сподели?
Най-вече се интересувам някой правил ли е смески за каракуда и бабушка? какви? с какъв успех?
Въобще всичко каквото ви идва на ум.
Най-вече се интересувам някой правил ли е смески за каракуда и бабушка? какви? с какъв успех?
Въобще всичко каквото ви идва на ум.
Клавиатура риба не лови!!!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За каракуда и бабушки съм правил смес от Big Fish и Gold Pro rich protein по 1кг + 1 кутия (малка) царевица + 1 кг глина това за язовир за дълбоки води ефекта е неописуем.
Комбинацията съм я тествал на 5-6 язовира и винаги е давала резултат.
Другите захранки на Van der Ende, визирам тези за дребна риба и платика не действат както трябва (лично мнение).
Моля ако някой е захранвал с Carp fishmeal на арендовани водоеми с цел събиране само на шаран и е имал постоянни успехи, да сподели.
Комбинацията съм я тествал на 5-6 язовира и винаги е давала резултат.
Другите захранки на Van der Ende, визирам тези за дребна риба и платика не действат както трябва (лично мнение).
Моля ако някой е захранвал с Carp fishmeal на арендовани водоеми с цел събиране само на шаран и е имал постоянни успехи, да сподели.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За съжаление има, но ми идва скъпо.
Ползвам българска за основа и я разкрасявам с всякакви варени, кълцани и печени глазотии
ПП. От Gold Pro съм много доволен, но май работи само на някои язовири. или пък си внушавам?
Ползвам българска за основа и я разкрасявам с всякакви варени, кълцани и печени глазотии
ПП. От Gold Pro съм много доволен, но май работи само на някои язовири. или пък си внушавам?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Ивак,миналата година си експериментирах на арендован...На Фишмийл плюс БигКарп на Пеликан по пакет,плюс активатор отново на Пеликан и царевица с прашката имах постоянно удари на големи шарани,при положение че водоема беше пълен с всякакви калибри...без Фишмийла малките шарковци си кълвяха но батковците не:-) говоря само за риболов на леко!