Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

изчезна ми регистрацията във форума
Модератор: sapuna
изчезна ми регистрацията във форума
От вчера след обед като че ли ми изчезна регистрацията във форума.Попълвам потребителско име и парола и ми изписва грешно потребителско име.Итака до днес на обед,когато направих нова регистрация със старите данни и ме пусна да вляза.На какво се дължи този проблем,защото и други колеги се оплакаха от същото.Дали не съм пропуснал нещо?Ако случайно съм сбъркал мястото на темата,моля преместете я където трябва.Благодаря!
- barutchiata ©
- Администратор
Re: изчезна ми регистрацията във форума
НЕ може да ти изчезне регистрацията. Как ти беше ника?
- barutchiata ©
- Администратор
Виждам, че от този IP адрес е писал indzaghi
- barutchiata ©
- Администратор
Някой друг знаеше ли ти паролата?
Сега разбирам, че е станало голямо недоразумение със сина ми.Голямо извинение към вас.Всичко се оправи.
Радвам се за колегата,но при мен се получи същото,а на моя комп никой друг не работи.Та се наложи втора регистрация и така съм тук.Как ще ми обясниш Баруте?И,няма ли начин да се оправи ная бъркотия?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето това е стария ти ник
lz1igr
Всичко с него изглежда нормално, какъв е проблема?
lz1igr
Всичко с него изглежда нормално, какъв е проблема?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ами не ми приема паролата,а като я поискам по пощата,ми казва,че моите данни ги няма.Ще ти бъда много благодарен,да провериш нещата и ако трябва,прати ми това,което трябва да ми е паролата.Допускам че има и моя грешка-хайде поправи ме.Аз от своя страна ще закрия втория Ник.Благодаря предварително.