Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
....аве нали е колега харпунист ....
...та по тоя повод викам да се сберем бургаските харпунисти и да направим едно предложение да се покрие открития басейн на Флората и да ходим зимата да далдисваме там
...

А кинти от дека бре Митак ?
...кинти да искаш
ако не си идвал скоро в Бургас , ела да видиш за кво става въпрос...ся чакам и да опраят канала с езерото Вая и ...риболова с лодка за мен ще стане целогодишно занимание 

А дано ,а дано 

Бултимитак много е спорен въпросът за кмета Николов и харпунджилъка, ама по добре да не чоплим за хора които не са във форума.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Еми бургазлийте да го поканят . 

Аз предлагам да не спираме дотук. Защо да не направим ББ почетен член на подфорума
.

...а някой знае ли как се развиха събитията в Поморие
...питам за да знам , дали да ходя на гости на един колега от форума 

.... а сега насериозно : евала , че кмета върна от миналото стария басейн на Флората ...но в това съоръжение бяха вложени доста кинти , а в този си вид , то работи само няколко месеца в годината ....ако се покрие с някаква лека конструкция , ще работи целогодишно и ще носи доста повече приходи за общината
...преди като беше още топло , вечер минавайки оттам , често виждах ватерболистите да играят разгорещено в него ...е кажете ми : какви са традициите на Бургас във водната топка и какви са в подводния риболов ... 

я
...покрай същия този басейн се срещнахме с Явор и той ни обясняваше колко добър подводен ловец е един колега от Поморие ...вика ни : - И в тоз басейн да влезе , пак ще излезе с риба !!!
...та имаме много свестни и известни гмуркачи и ...нали Синеокия каза , че имам голямо въображение
...та кво пречи освен да се събираме там и да тренираме ...и да провеждаме и по някое друго турнирче или състезанийце по пасивна или динамична апнея или подводна стрелба по мишена и т.н....кеф ми е да мечтая ....я някой да прати линк на кмета ве 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Е значи кметя по тритонска линия трябва да го действат

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Добре сте вий ...пък нашия кмет не може да плува. 

Добре дошъл във форума на Мартин Баръмов, за който не го познава той един от добрите състезатели в нашия спорт, но ако пожелае може и да се представи. Искам да добавя,че Мартин е единствения харпунджия който ме покани да се присъединя към неговия отбор.А виждам че има и друг нов член който се е присъединил, за него важи същото, тъй като почти всички във форума се познаваме.
Пашата обича смелите.
-
- новобранец
Здравейте на всички ,
От Варна съм и обичам морето, друго за представяне няма .
Ама Златко голяма реклама ми направи
, колкото до състезанията бих казал че са още един различен досег с невероятния свят и препоръчвам на всеки да опита.
От Варна съм и обичам морето, друго за представяне няма .
Ама Златко голяма реклама ми направи