Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

р.Велека
Модератор: Кърцата
р.Велека
Колеги,отивам на почивка по южното Черноморие.Дайте информация за р.Велека.Благодаря предварително.
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега,направо си эа эавиждане
По-миналото лято бяхме със семейството ми на почивка във Странджа.Тръгнахме от Реэово. Там иэкарахме 5неэабравими дни исе отправихме към МалкоТърново преэ Царево.На местото,където пътя се пресича от Велека в ляво има раэклон,който води към м.Качул и върви от дясно на реката в продължение на много километри.Това е шосе,така че дори ида эавали,няма опасност от эакъсване.Аз извървях около десетина километра и там намерих стхотни вирове в които направихме един добър улов на кефал на воблер
Ще ссе радвам ,ако съм ти от полза
НАСЛУКА

Ще ссе радвам ,ако съм ти от полза

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ходих в Синеморец на почивка и естевено разпитах за излет там на палатка за няколко дни. Местните казаха гранична зона проблем ако не си с нас. Не давали къмпингуване иначе за риболов няма проблем. Инфото от местните е, че ако знаеш местата можеш да хванеш всичко аз видях щука, каркуда, кефал - речен и морски хванати на мрежа от местен бабаит. Продава ги на центара всеки може да ги види но на мен ми предложи протекция пред граничните за къмпинговане, аз лично прецених че е смешно да си играя с въдички пред това което видях. В смисъл огромни и много бройки мрежи с разрешително ( поне така казаха) и малък улов.