река Искър- Роман, в събота

Модератор: Кърцата

tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

река Искър- Роман, в събота

Мнение от tegov86 »

Търся си компания за Роман в събота :) . Тръгване от София 4-5 часа. Имам превоз. Разходите си ги разделяме :D .
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: река Искър- Роман, в събота

Мнение от MIR4EV »

Батка много зле е там положението-много корморани :lol: и само ще се нервиш а и като риболов е зле :!:
yuzo
фен клуб-скобар

Мнение от yuzo »

слез по надолу по реката риболова малко от малко е по добър наслука
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

yuzo написа:слез по надолу по реката риболова малко от малко е по добър наслука
Къде по-надолу колега? Следващите вирове, след Радовенския или по-надолу на Кунино?
Liroy
новобранец
новобранец

Мнение от Liroy »

Привет,

Миналата седмица бях на роман, преди завоя, местата от към пътя... бях доста подготвени..пристигнах към 6.30...развиделява се към 7.40 до тоагава само студ и мъгла.., захраних, стрелях бели, кастери, Царевица - до 12 нищо нямах кълване ?????

След това слязох под чешмата, там на бавния вир от към пътя и отсреща имаше около 50-60 човека - свръх навалица. Всеки хвърля пляска и никой нищо - епизодични мренки поне стоях около половин час да погледам и обменя мисли с колеги, които си пазеха място от 5.00 а те бяха хванали едн мряна и един педарка клен ... Като видях каква е гняз - слязах под кунино но и там нищо ... Пробвах какво ли не ... Река на вандер енде, ароматизатор сирене и т.н . Неще и неще ... Иначе водата е ок не е мътна пълноводна река за сезона ...

Поздрави дано съм бил полезен ...
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Liroy написа:Привет,

Миналата седмица бях на роман, преди завоя, местата от към пътя... бях доста подготвени..пристигнах към 6.30...развиделява се към 7.40 до тоагава само студ и мъгла.., захраних, стрелях бели, кастери, Царевица - до 12 нищо нямах кълване ?????

След това слязох под чешмата, там на бавния вир от към пътя и отсреща имаше около 50-60 човека - свръх навалица. Всеки хвърля пляска и никой нищо - епизодични мренки поне стоях около половин час да погледам и обменя мисли с колеги, които си пазеха място от 5.00 а те бяха хванали едн мряна и един педарка клен ... Като видях каква е гняз - слязах под кунино но и там нищо ... Пробвах какво ли не ... Река на вандер енде, ароматизатор сирене и т.н . Неще и неще ... Иначе водата е ок не е мътна пълноводна река за сезона ...

Поздрави дано съм бил полезен ...
Благодаря колега за отчайващата информация :D . Ден с ден не си приличат, както и седмица със седмица. Аз мисля да се пробвам, пък, ако имам късмет, ще е добре. Ако ли не ще си направя разходка по един страхотен край на България :) .
kekerence
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kekerence »

Не кълве!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”