Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2012г
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2
По логиката 3 лева и 33 стотинки,ама знам лиGODFATHER написа: На спининг с една въдица колко парета ще заплати риболовеца????
[/b]

-
- вече хвърля и на тежко
Колега Vid утре те чакам да дйдеш днес има изкарани бели риби около 22бр от 5души и костури около12бр пък снимки немога да качвам
-
- вече хвърля и на тежко
big jibra написа:По логиката 3 лева и 33 стотинки,ама знам лиGODFATHER написа: На спининг с една въдица колко парета ще заплати риболовеца????
[/b]

Колега 10 лв на човек
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Vid написа:Ебаси маааа.та. Чак не мога да повярвам, че са останали бели риби в язовира. Бях няколко дена там преди да го арендоват наново, май беше през пролетта. На Секви железа, дървета и гуми, даже костурче не ми удари...., а колегите плувкари вадеха червеноперка и по някоя каракудка. И аз го бях зачеркнал за няколко години, а сега като чета тук, почвам да се чудя - има ли хищник в язовира или аз не мога да ловя? Иначе, бих дал 10 лв., само да имам 2-3 удара..., даже и да не са реализирани.
Ех, кВи риби вадехме там някога....................
Интересно ми е - 3 пръчки за 10 лв., двама или трима спинингисти могат ли да ловят за такса от 10 лв.? или е на човек? Питам защото се съмнявам дали един от трима на спининг ще хване нещо.
Колега здравей!
От вчера инфо от Гарваново - 1 човек, с една въдица на спининг - 7 бели риби.
Инфо от днес - група от 3-ма спинингисти - общо 15 бели м/у 2 и 3 кг., няколко по-малки и доста откачания, като има и късания - пълна лудница. На туистъри - до кулата. Момчетата, които са се захванали с язовира също имат 4 бели и 3 костура.
Аз бях миналата седмица в един студ за 1 час въртене само един костур (а съм пълен лаик в железарството), а един колега до мен изкара бяла към 3 кг.
Във Facebook погледни профила на Krasio Todorov - има снимки и клипче от днес.
Таксата на човек е 10 лв
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес една солидна група от Пловдив са били на язовира
Айде ако обичат да драснат някой ред
Поздрави!!

Айде ако обичат да драснат някой ред

Поздрави!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Vid
- кандидат преподавател
Риболова е тегав, но излизат прилични риби между 1,5 и 3 кг. След два валата, днес имах добра слука 6 риби за 2 часа, от които си върнах едната.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- вече хвърля и на тежко
Значи си се уверил колега Vid вече че излиза бялата риба.Желая ти успех в начинанието.Значи досега най голямата бяла риба е 4.400кг.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един човек до 3 въдици 10лв... Знач и с 1 въдица пак е 10лв!big jibra написа:По логиката 3 лева и 33 стотинки,ама знам лиGODFATHER написа: На спининг с една въдица колко парета ще заплати риболовеца????
[/b]

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това дали е 2,5,10 или т.н. няма значение
кефа цена цена няма
Има значение информацията за водоема-както стана ясно от постовете на различни хора, които са го посетили има популация на бяла риби, въпреки масовото и измиране преди 2-3години от почти липсата на вода в язовира и високите летни температури.
Има и значение и това че разни субекти се замъкнаха вчера там и все още и един ред не са драснали,а разбраха за моментната ситуацията на язовира точно от форума
Не че не разбрах какво са направили, но карай да върви, защо трябва да споделяме...
Абе бъдете живи и здрави!!!
След 10 дни най-вероятно ще съм в района, ако времето е подходящо може да отскоча. Посетя ли водоема ще напиша разни неща-от сорта на ниво и прозраност на водата, уловист тип изкуствени примамки, часова активност на рибите и т.н.
п.п. Ще си позволя да се обърна към хората които стопанистват язовира, понеже ще го направя с чисти помисли.
Момчета, това че искате да изчезне или силно да намалее бялата риба и костура , след време ще ви изиграе лоша шега спрямо шарана и амура с който сте зарибили язовира.
поздрави!!!

кефа цена цена няма

Има значение информацията за водоема-както стана ясно от постовете на различни хора, които са го посетили има популация на бяла риби, въпреки масовото и измиране преди 2-3години от почти липсата на вода в язовира и високите летни температури.
Има и значение и това че разни субекти се замъкнаха вчера там и все още и един ред не са драснали,а разбраха за моментната ситуацията на язовира точно от форума

Не че не разбрах какво са направили, но карай да върви, защо трябва да споделяме...
Абе бъдете живи и здрави!!!
След 10 дни най-вероятно ще съм в района, ако времето е подходящо може да отскоча. Посетя ли водоема ще напиша разни неща-от сорта на ниво и прозраност на водата, уловист тип изкуствени примамки, часова активност на рибите и т.н.
п.п. Ще си позволя да се обърна към хората които стопанистват язовира, понеже ще го направя с чисти помисли.
Момчета, това че искате да изчезне или силно да намалее бялата риба и костура , след време ще ви изиграе лоша шега спрямо шарана и амура с който сте зарибили язовира.
поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега знаеш ли колко тона има хищник вътре.Пък и с въдица ако може да се изчисти тая риба-аз мисля че това е невъзможно защото има голяма популация на хищната риба и мога да ти го докажа-успех.
-
- новобранец
колеги пуснете някоя снимка на улова за да се стимулираме 

да е толкова много риба и няма 1 снимка

-
- разбира нещата
Интересно ми е как ще го докажеш, със стария арендатор, който явно не си ти, си говорехме и за трофейни сомове, той дори ни цанеше да ги изловим на кльонк, че му ядяли мирната риба, но от 5 -те ми ходения там само чух за бели и сомове и такива не видях.alito написа:Колега знаеш ли колко тона има хищник вътре.Пък и с въдица ако може да се изчисти тая риба-аз мисля че това е невъзможно защото има голяма популация на хищната риба и мога да ти го докажа-успех.
Спали сме по 3 дни там, мятали сме на дъно на рибка, въртели сме силикони от стената , при кулата и къде ли не.
По-нагоре на "черната мъка" , бяла съм виждал ма от Гарваново -за съжаление не.
-
- научил се да хвърля
Куме,ти май много си повярвал,че си Кръстникът и трябва да ти се дава отчет и да ти казват,кой какво е направил!Относно черпенето на информация от форума въпросната тема я видях и говорихме със Симеон,че ми звучи доста рекламно (15 риби по 3кила ,20риби по 2 кила и.т.н.).За 11 часов риболов на четири човека с хванати :Косьо-3,аз-1 и двама валат няма кой знае какво да се пише.Колегата vid ги намери и си хвана ,за което доста подробно е написал в тази и още една тема ЧЕТИ ! Относно споделянето , пиша рядко и само когато мога да съм полезен.До преди две години имах по 250 риболова на година сега са на половина, ами ще ми се изтрият отпечатъците да пиша за всеки риболов,а и не съм толкова егоцентричен,да драскам за щяло и нещяло ей така да ме четат,или да си напиша тема "Кръстникът и балканките" при положение,че има тема за риболов на пъстърва!! Като искаш да знаеш къде съм се "замъкнал" и какъв "субект" съм знаеш ми телефона!!!Айде много ти здраве и на теб!!! А по темата ,риболова е труден и рибите са случайни може да хванете добре може и хич!