Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2012г

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
big jibra
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2

Мнение от big jibra »

GODFATHER написа: На спининг с една въдица колко парета ще заплати риболовеца????
[/b]
По логиката 3 лева и 33 стотинки,ама знам ли :roll:
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

Колега Vid утре те чакам да дйдеш днес има изкарани бели риби около 22бр от 5души и костури около12бр пък снимки немога да качвам
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

big jibra написа:
GODFATHER написа: На спининг с една въдица колко парета ще заплати риболовеца????
[/b]
:wink:

Колега 10 лв на човек
soylediler
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от soylediler »

Vid написа:Ебаси маааа.та. Чак не мога да повярвам, че са останали бели риби в язовира. Бях няколко дена там преди да го арендоват наново, май беше през пролетта. На Секви железа, дървета и гуми, даже костурче не ми удари...., а колегите плувкари вадеха червеноперка и по някоя каракудка. И аз го бях зачеркнал за няколко години, а сега като чета тук, почвам да се чудя - има ли хищник в язовира или аз не мога да ловя? Иначе, бих дал 10 лв., само да имам 2-3 удара..., даже и да не са реализирани.

Ех, кВи риби вадехме там някога....................
Интересно ми е - 3 пръчки за 10 лв., двама или трима спинингисти могат ли да ловят за такса от 10 лв.? или е на човек? Питам защото се съмнявам дали един от трима на спининг ще хване нещо.

Колега здравей!
От вчера инфо от Гарваново - 1 човек, с една въдица на спининг - 7 бели риби.
Инфо от днес - група от 3-ма спинингисти - общо 15 бели м/у 2 и 3 кг., няколко по-малки и доста откачания, като има и късания - пълна лудница. На туистъри - до кулата. Момчетата, които са се захванали с язовира също имат 4 бели и 3 костура.
Аз бях миналата седмица в един студ за 1 час въртене само един костур (а съм пълен лаик в железарството), а един колега до мен изкара бяла към 3 кг.
Във Facebook погледни профила на Krasio Todorov - има снимки и клипче от днес.
Таксата на човек е 10 лв
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Днес една солидна група от Пловдив са били на язовира :wink:
Айде ако обичат да драснат някой ред :idea:
Поздрави!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Риболова е тегав, но излизат прилични риби между 1,5 и 3 кг. След два валата, днес имах добра слука 6 риби за 2 часа, от които си върнах едната.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

Значи си се уверил колега Vid вече че излиза бялата риба.Желая ти успех в начинанието.Значи досега най голямата бяла риба е 4.400кг.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

big jibra написа:
[/b]
Един човек до 3 въдици 10лв... Знач и с 1 въдица пак е 10лв! :idea:
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Това дали е 2,5,10 или т.н. няма значение :idea:
кефа цена цена няма :wink:
Има значение информацията за водоема-както стана ясно от постовете на различни хора, които са го посетили има популация на бяла риби, въпреки масовото и измиране преди 2-3години от почти липсата на вода в язовира и високите летни температури.
Има и значение и това че разни субекти се замъкнаха вчера там и все още и един ред не са драснали,а разбраха за моментната ситуацията на язовира точно от форума :idea:
Не че не разбрах какво са направили, но карай да върви, защо трябва да споделяме...
Абе бъдете живи и здрави!!!

След 10 дни най-вероятно ще съм в района, ако времето е подходящо може да отскоча. Посетя ли водоема ще напиша разни неща-от сорта на ниво и прозраност на водата, уловист тип изкуствени примамки, часова активност на рибите и т.н.

п.п. Ще си позволя да се обърна към хората които стопанистват язовира, понеже ще го направя с чисти помисли.
Момчета, това че искате да изчезне или силно да намалее бялата риба и костура , след време ще ви изиграе лоша шега спрямо шарана и амура с който сте зарибили язовира.
поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

Колега знаеш ли колко тона има хищник вътре.Пък и с въдица ако може да се изчисти тая риба-аз мисля че това е невъзможно защото има голяма популация на хищната риба и мога да ти го докажа-успех.
borgir6661
новобранец
новобранец

Мнение от borgir6661 »

колеги пуснете някоя снимка на улова за да се стимулираме :partyman:
pavlov
новобранец
новобранец

Мнение от pavlov »

да е толкова много риба и няма 1 снимка :?: :?:
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

alito написа:Колега знаеш ли колко тона има хищник вътре.Пък и с въдица ако може да се изчисти тая риба-аз мисля че това е невъзможно защото има голяма популация на хищната риба и мога да ти го докажа-успех.
Интересно ми е как ще го докажеш, със стария арендатор, който явно не си ти, си говорехме и за трофейни сомове, той дори ни цанеше да ги изловим на кльонк, че му ядяли мирната риба, но от 5 -те ми ходения там само чух за бели и сомове и такива не видях.
Спали сме по 3 дни там, мятали сме на дъно на рибка, въртели сме силикони от стената , при кулата и къде ли не.
По-нагоре на "черната мъка" , бяла съм виждал ма от Гарваново -за съжаление не.
big jibra
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от big jibra »

Куме,ти май много си повярвал,че си Кръстникът и трябва да ти се дава отчет и да ти казват,кой какво е направил!Относно черпенето на информация от форума въпросната тема я видях и говорихме със Симеон,че ми звучи доста рекламно (15 риби по 3кила ,20риби по 2 кила и.т.н.).За 11 часов риболов на четири човека с хванати :Косьо-3,аз-1 и двама валат няма кой знае какво да се пише.Колегата vid ги намери и си хвана ,за което доста подробно е написал в тази и още една тема ЧЕТИ ! Относно споделянето , пиша рядко и само когато мога да съм полезен.До преди две години имах по 250 риболова на година сега са на половина, ами ще ми се изтрият отпечатъците да пиша за всеки риболов,а и не съм толкова егоцентричен,да драскам за щяло и нещяло ей така да ме четат,или да си напиша тема "Кръстникът и балканките" при положение,че има тема за риболов на пъстърва!! Като искаш да знаеш къде съм се "замъкнал" и какъв "субект" съм знаеш ми телефона!!!Айде много ти здраве и на теб!!! А по темата ,риболова е труден и рибите са случайни може да хванете добре може и хич!
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”