Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Материал за кльонк
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Материал за кльонк
Здравейте колеги интересувам се какъв вид дърво ще е най-добре да си направя кльонк ? (ЗАРИБЕН СЪМ ПО РИБОЛОВА НА СОМ)
Риболова е хоби.Наслука 

- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Материал за кльонк
Акация(салкъм)- най-дроброто здраво и красиво,тази година си направих 4бр. работят супер. Снимки ще кача през уикенда.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
На лозето ми има ще си взема а горе доло диаметъра на дървото дебелината ? А и ще чакам снимките да видя аз във домашно ще си го правя през зимата като не се ходи за риба.Румен Александров написа:Акация(салкъм)- най-дроброто здраво и красиво,тази година си направих 4бр. работят супер. Снимки ще кача през уикенда.
Риболова е хоби.Наслука 

- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Правя ги от три части чрез слепване като тези http://store.picbg.net/pubpic/C1/0C/c5b ... d9c10c.jpg
Пробвай с бук,бряст или както колегата ти пише акация, като за първо времеDavid Kamenov написа:Здравейте колеги интересувам се какъв вид дърво ще е най-добре да си направя кльонк ? (ЗАРИБЕН СЪМ ПО РИБОЛОВА НА СОМ)

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Дрън дрън-дебел паркет-лепене пилене с флекс,и много шкурене на ръкаFranko написа:Пробвай с бук,бряст или както колегата ти пише акация, като за първо времеDavid Kamenov написа:Здравейте колеги интересувам се какъв вид дърво ще е най-добре да си направя кльонк ? (ЗАРИБЕН СЪМ ПО РИБОЛОВА НА СОМ). Чемшира,сливата,крушата,дряна и т.н са доста твърди и се пукат.Иска се допълнителна обработка на дървото или да съхне поне година и половина.

Риболовци.