Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

shimano vengeance 210
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
shimano vengeance 210
Моля да ми отговорите, що за пръчка е shimano vengeance 210 акция 7-21г. Закупил съм си я от Холандия.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: shimano vengeance 210
Какво по-точно те интересува за тояжката
Тя е от ниско бюджетните модели на фирмата ,като според мен за тези пари има къде, къде по-добри предложения ,но пък щом си я купил явно ти е харесала. 

-
- новобранец
интересува ме най-вече, до колко кг. мога да извадя с нея и под ниско бюджетни какво ще рече?
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
означава ,че е за хора с нисък бюджет ,които просто искат да им пише шимано на бланката ...ще рече ,че за същите пари можеш да купиш доста по-висок клас и в пъти по-качествен такъм от друга марка
иначе до колко килограма риба можеш да извадиш си зависи от теб ...

-
- новобранец
ами приятел мерси,за изчерпателния отговор,а в моят случай ходих на екскурзия до Холандия и разполагах само с 200 evro а бях на нещо като екскурзия, и предпоследният ден имах 60 evro и намерих един рибарски магазин, от който реших да си купя нещо малко по качествено, от колкото от България и най евтините бяха моята и една друга на която не си спомням марката,но не се разпространява в Бг. тази по ми хареса заради външността си ,иначе парите им бяха равни....за жалост хубавите пръчки каквито искам бяха най-евтините по 70/80 евра и така:)