Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

баластиера Шаново, 30.04.2005
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
баластиера Шаново, 30.04.2005
Привет на всички,
за празниците бях в Старозагорско и решихме с брат ми да отскочим до баластиерата в Шаново. Народи имаше доста, но риболова беше тегав. То и времето едно мрачно, преваляваше, а излезе и ужасен вятър. Ние имахме късмет да ни се закачат няколко костура бебета
, а в интерес на истината и хората около нас не вадеха почти нисто. Само по едно време извадиха една добра бяла риба.
Толкова за Шаново. Наслука!
за празниците бях в Старозагорско и решихме с брат ми да отскочим до баластиерата в Шаново. Народи имаше доста, но риболова беше тегав. То и времето едно мрачно, преваляваше, а излезе и ужасен вятър. Ние имахме късмет да ни се закачат няколко костура бебета

Толкова за Шаново. Наслука!
Ванче, за Шаново, ако желаеш виж тема Бракониери. Аз бях там (Шаново) на 02.05.т.г. Ужасът бе пълен. От 7.30 до около 11 ч. при около поне 40 риболовци успях да видя три хванати рибки. Първо един съсед извади платика от порядъка на 100 гр., закачена за опашката. След това колегата извади два костура с размери около 30-40000 микрона. Не бебета, ами почти зародиши. Много ми е интересно как тази бяла риба е успяла да се измуши от мрежите на пясъковадещите. Между впрочем, доколкото зная разрешения водоем Шаново е този, от който е багера (или бъркам)!