Къде и за какво покрай Бяла, Варненско ?

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Къде и за какво покрай Бяла, Варненско ?

Мнение от daniel_g »

Здравейте колеги . Дойде най-накрая и моята лятна отпуска и съм се запътил към Бяла-Обзор. Та да ви поразпитам , къде има подходящи места за морски риболов, на попчета, иларии и платерини. Къде има магазинчета за стръв и това като цяло , но ако някои иска и друго което ще ми е от полза да сподели , да не се притеснява.
Благодаря ви предварително.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Май като гледам целия народ се е запалил по сладководния риболов и тук никойне ме отчел :(
Но нищо на място ще разучавам и ще се уча :)
fakir
новобранец
новобранец

Мнение от fakir »

приятелю, навсякъде по морето има кая (попчета) и периодично излизат други видове сафрид, кефалови (илария, платерина и т.н.) зарган, и др. Бяла е малко градче и ще намериш лесно магазинчета за стръв и такъми. Когато пристигнеш там се разходи край морето и попитай колегите за какво и на какво хвърлят в момента. там ще получиш най-актуалната в момента информация. морето не е като гьола. в морето рибата днес я има утре я няма или е излязла друга. успех!
...когато няма риба, и жабата е рак...
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Точно преди Обзор има някаква река,хвана ми окото,ама не съм ловял,това беше миналата година и нямах никакви такъми и не съм разпитал местните,отдадох се на пиянство :)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”