Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
А някой да има инфо за Мартен, след помпената, посока Сандрово и за Русе, под Норд и тенискортовете...tenesista_ написа:Да за Ряхово говоря като цяло на тва ниво единствено дълбочини има на мартен но там бракониери не липсват В момента там ловят морунаж и скобар на щеки на дупката и от буната на директен
P.S. Вчера се разходих по кея...под Рига голяма манифестация, г*з до г*з, мятат един върху друг с директните и болотата, ама и вадят скобар и морунаж. Не блестят с размери, но ги има...обаче аз не съм фен на навалицата
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- вече хвърля и на тежко
Така е голяма навалица около града и в Мартен, та неделята решихме с колеги да го морим по-надалече и на спокойствие в Стълпище, но само попчетата ни посрещнаха достойно при това ниво.
Пробвай на попово преасе или на рачешка опашка.kasabinho написа:На бял червей, на пиявица. Някъде бъркам ли според теб? Отворен съм за предложения и иновации
Колеги, я кажете къде най-рано отварят за да си взема стръв за сутрешен риболов.
Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Знам за едно магазинче, което отваря в 7. Но не знам блока как се казва. От пазара тръгваш по ул. "П.Хитов" в посока Борисова. Преди светофара на борисова има един триъгълник в дясно и там в блока има едно магазинче(в един гараж). В 7:30 съм си пазарувал от тамlfc_boy написа:Колеги, я кажете къде най-рано отварят за да си взема стръв за сутрешен риболов.

Само че не знам за колко рано говориш....ако има някой колега, който знае по-рано отварящ магазин да сподели
-
- сериозен играч
Точно същият магазин,които е описал колегата се намира в блок "Хъшове" и мисля че отваря най-рано.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Мисля,че полицая(бл.Клокотница 2) отваряше рано,но незнам дали само през почивните дни 

-
- ще става разбирач
Полицая отваря най-рано Преди отваряше в 6:00 сега не знам как е положението
-
- вече хвърля и на тежко
Това е най-рано отварящия магазинtenesista_ написа:Полицая отваря най-рано Преди отваряше в 6:00 сега не знам как е положението

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще ходим на 7ми но понеже ще сме на палатка и затова сме избрали Ряхово миналата година пак бяхме там на 5 и 6 буна на плувка на едно по-плитко място около метър хванах доста мъздруга и морунаж и платички, скобари 10 тина ето тук:Ако имаш път към Русе, мога да ти кажа къде да застанеш да ловиш скобари. Не са големи, но поне ти гарантирам, че без риба няма да се върнеш. Само, че ще ги ловиш на плувка най-вероятно.

това е от сутринта до към обяд, този път смятам да заложа на МАМКА може да има по-добър резултат откъм скобари

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, бъди с нагласата, че мястото ще е различно от мин. година...нивото сега е нисичко(не че знам колко е било мин. год., но тая е бая ниско)fishing.ivo6a.com написа: Ще ходим на 7ми но понеже ще сме на палатка и затова сме избрали Ряхово миналата година пак бяхме там на 5 и 6 буна на плувка на едно по-плитко място около метър хванах доста мъздруга и морунаж и платички, скобари 10 тина ето тук:
-
- ще става разбирач
Колега на Ряхово миналата година даваше защото имаше висока квота сега нивото е доста ниско за тия буни а и скобара който си хванал тази година рядко се среща Като цяло за мен си се ориентирал правилно мамка и фидер. Миналата година в района на Ряхово хванахме доста морунаж на мамка и фидер За мамката си избери песъчливо дъно с много бързо течение Другите методи на чепаре и прожина мисля че са безмислени за тия места в момента. Колкото до пренощуването мисля че е доста щура идея но вечерта може да се обади нещо на плувка като за тази цел ти препоръчвам местата под 6та буна които са най дълбоки в момента. Тази година на остров Мишка който е срещу буните удари на сериозни риби Тва е дано съм помогнал.
Сега изглежда долу-горе така:

Дано имате успех в което се съмнявам,но ходене му е майката,според мен на Мартен има по голям шанс,но това е мое мнение!
Късмет!!!

Дано имате успех в което се съмнявам,но ходене му е майката,според мен на Мартен има по голям шанс,но това е мое мнение!
Късмет!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Нали сложиха бариера по пътя за буните и мисля че забраниха да се минава от там.
-
- ще става разбирач
Мдам колегата е прав вече не може да се минава от там Само с лодка пичове 

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря за инфото колеги, а около Бръшлен или Бабово дали няма да има удобно място за риболов и палатка да може да се стига с кола, много ще съм благодарен да ни насочите