Джурово

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Джурово

Мнение от георги н. »

Получил "сигурна" информация за каракуди камикадзе налитащи на стръвта като циганин на меден проводник с приповдигнат дух и оттекъл черен дроб поради :smt030 се отправих за този :evil: райски :evil: водоем . Пристигайки картината пред очите ми щеше да ме докара до параноична щизофрения . рая се оказа полупресъхнал гьол с мътножълта вода , дълбок максимум 1,5 метра , с предизвикваш депресия пазач лъжещ като Настрадин ходжа . От лелеяните каракуде се излъгаха десетина явно нуждаещи се от очна хирургия ( каквато в последствие им беше приложена :twisted: ) . От четирима измъчени от слънцето ахмаци ( аз се влях в редиците им по късно ) никой не беше хванал нищо а ни бяха видяли признаци на живот . Вече за инфо от приятели ще приемам снимков материал щото май се получи " нека на мен да ми е зле ама и на вуте да му е зле :x
Аватар
иван маринов
новобранец
новобранец

Re: Джурово

Мнение от иван маринов »

Прав си Готе,пълна трагедия е този вир,а като си спомня какъв беше :cry: Ходил съм там не веднъж,но преди две години,(преди наводненията да откъснат входния канал).Имаше доста добри таранки и оше по добри шарани от1.2кг. и нагоре.Лошото беше,че трябваше да се плащат и таранките,но пък имаше риба не като сега.А както изглежда нямат и намерение да вземат мерки за възтановяването му.Жалко :cry:
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

и снимковия материал не е сигурно защото може да е от миналата година.според мен по сигурно е инфото на колеги от форума.до сега не са ме подвели :drinkers: :smt030
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”