Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Резултати от риболов на хищници в студеното време !!!
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Резултати от риболов на хищници в студеното време !!!
Това за сравнение е 2.300 чистена иначе предполагам около 3те кила!
На гьола не съм я мерил,а само след като я изчистих(без гава и вътрешности)!
-
- новобранец
Толкоз колега онова моито имаше и друга риба вътре и е съвсем малко по-малко от почти сам кажи дали щом твойто е толко това го няма 1,300 кг поне
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Колко беше дълга?ivanminkov1981 написа:...предполагам около 3те кила!
...

Че нещо не ми изглежда като 3 кг.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Искам да попитам ,тази колко кила е?
- Прикачени файлове
-
- Foto0088.jpg (89.29 KiB) Преглеждано 783 пъти
-
- новобранец
Този екземпляр спокоино си влиза в графата трофейни щуки и не е по малък от 5 кг
но просто предполагам кажете вие колега прав ли съм
но просто предполагам кажете вие колега прав ли съм
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
В една твоя тема споделих за снимките и килограмите, ама колегите дори не си дават и труда да докарат едното към друготоGODzillata написа:Колко беше дълга?ivanminkov1981 написа:...предполагам около 3те кила!
...![]()
Че нещо не ми изглежда като 3 кг.

И става майтап, като тази тема, особено първата снимка, която и предизвика полемиката.
За колегата cronos39 - хубава риба е това, ама много е изпъната ръката напред и се губи ефекта от снимката.
П.П. Само заради идеята да са приблизително верни килограми, сантиметри и снимки пиша в този подфорум.
- mitiogt
- ще става разбирач
cronos39 написа:Искам да попитам ,тази колко кила е?

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
-
- научил се да хвърля
оооооооооо
Този нилски крокодил е поне 12 кила сигурно че и нагоре.....
Евалата колега!!!! Респект !

Този нилски крокодил е поне 12 кила сигурно че и нагоре.....
Евалата колега!!!! Респект !

Тази риба е 12 кг,хвана е един приятел Молдовец тук в Испаниа на слънчевка.Във същия язовир през месец март тази година истървах горе долу такава ,удари ми на LUCKY CRAFT POINTER 100.A тази е най голямата ми за тази година.но не сам е мерил.
Ето го рибето.
- Прикачени файлове
-
- shtuka.jpg (237.92 KiB) Преглеждано 763 пъти
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
до колегата:lubomirvasilev_1987
Като гледам как пишеш, все ми се струва, че си мнооого млад, което е много добре и ти завиждам благородно!
От ник-нейма ти съдя че си 87набор...браво..., ама ми се струва много , ама много тъпо да ми разказваш какви щуки си ловил на яз.Скомля.
Може да ги е ловил татко ти, ама ти нямаш шанс.
За да бъдем честни, ще ти кажа че така наречените от теб "чобани"/не виждам по какъв повод ползваш този темрин,..явно от незнание какво означава или ти звучи по-обидно/ стопанисват този водоем яз.Скомля, перфектно и са вложили доста пари в тази си идея.
Там към момента се намират най-големите щуки /според мен/ в затворен водоем в БГ.
Да не забравяме че най- голямата щука в БГ е хваната именно в този водоем... ако не се лъжа около 18 кг.
Аз лично тази година хванах шаран от 3 кг. на въпросният водоем нахапан зверски от хишник... колко ли е голяма рибата нападнала 3кг. шаран???
Така че не плачи на чужди гробища...когато му дойде времето,"чобаните" ще пуснат водоема за риболов на трофейни риби, и тогава всеки от нас, не месарите ще има възможност да си направи чикия на душата!
Да си рибар е различно от това да си лаладжия!
Извинявай ако съм те обидил.... ама го давай по- кротко... рибата обича мир и спокойствие...и мнооого търпение!
Поздрави от един Видинлия!
Като гледам как пишеш, все ми се струва, че си мнооого млад, което е много добре и ти завиждам благородно!
От ник-нейма ти съдя че си 87набор...браво..., ама ми се струва много , ама много тъпо да ми разказваш какви щуки си ловил на яз.Скомля.
Може да ги е ловил татко ти, ама ти нямаш шанс.
За да бъдем честни, ще ти кажа че така наречените от теб "чобани"/не виждам по какъв повод ползваш този темрин,..явно от незнание какво означава или ти звучи по-обидно/ стопанисват този водоем яз.Скомля, перфектно и са вложили доста пари в тази си идея.
Там към момента се намират най-големите щуки /според мен/ в затворен водоем в БГ.
Да не забравяме че най- голямата щука в БГ е хваната именно в този водоем... ако не се лъжа около 18 кг.
Аз лично тази година хванах шаран от 3 кг. на въпросният водоем нахапан зверски от хишник... колко ли е голяма рибата нападнала 3кг. шаран???
Така че не плачи на чужди гробища...когато му дойде времето,"чобаните" ще пуснат водоема за риболов на трофейни риби, и тогава всеки от нас, не месарите ще има възможност да си направи чикия на душата!
Да си рибар е различно от това да си лаладжия!
Извинявай ако съм те обидил.... ама го давай по- кротко... рибата обича мир и спокойствие...и мнооого търпение!
Поздрави от един Видинлия!
Най голямата щука в язовир Скомля е хванал Бай Кемал на времето с мрежи ,колко е била голяма не мога да кажа защото незнам.
-
- новобранец
Хора селото ми е много близо до този язовир Скомля и съм отраснал там съм се учил да ловя щука на големи клатещи се блесни в зора на баща ми и чичо ми сега някви земат държавна собственост сложили са незнам си каква цена 30 - 50 лв.и там никой неможе да си иде на спокоиствие и да си накичи връвата с прилични хищни екземпляри както преди наруи се естествения баланс във водоемите ни.А преди години язовирът се обхождаше от тапанари с мрежи яко.В последствие преди да го стопанисват го тарашиха с ток и пак мрежи същото се отнася и за "рабишкото езеро".Цитирам колега от Стари Видри -"Рекордните щуки у нас за които има сведения в пресата, са от яз. “Скомля” - съответно 113 см дължина и тегло 14 кг през 1984г, и от “Алдомировското блато”- 12,200 кг тегло и 107 см дължина, уловена през 1978г. Вижда се, че тези рекорди са от миналото, затова всяка уловена в днешно време щука над 5 кила си е трофейна.“Алдомировското блато” беше източено изцяло преди 15-ина години и на негово място се ширеше просторна ливада. Напоследък пак се завирява, но се чуват отзиви само за риболов на каракуда. А и яз.“Скомля” бе източван в средата на 90те години почти до дъно."
Колега,не знам дали си '87 набор или щуката е колкото пишеш кила,но не разбрах половината от нещата които си написал
п.с. извинявай за спама

п.с. извинявай за спама
Любо, съвсем приятелски искам да ти кажа, че всички в този форум са рибари, а някои от тези дето са си дали труда да ти отговорят са и изключително добри щукари. Наясно са как изглежда щука и от 500 грама и от 5 килограма. И са ги улавяли и в реки, и в блата, и в язовири, и където можеш да се сетиш, плюс още 5-6 места където въобще не би ти хрумнало. Похвала за успешен улов ще получиш, независимо дали ще обявиш една риба за 1,5 или за 4,2 килограма. Единственото, което мога да ти кажа е, че жива щука над 4 килограма посмъртно не можеш да държиш с изпъната лява ръка над водата, докато я снимаш с другата
Пожелавам ти поне скоро да имаш възможност да опиташ. А дотогава си купи нов кантар, че тоя сигурно е от някой плод зеленчук по времето, когато в Скомля се ловяха рекордните щуки и дръж снимките с окървавени бебета по-далече от очите ни. Постарай се да си обективен, пък аз ти обещавам нашите коментари да са по-положителни.