Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Елита ще го оставим на ПРО-тата
. Капитана на отбора( Локала) и тренера( бат Бойко) да му мислите за представянето
. Кенгурото ще го кръстим "кола на забавата"
. Асен да ми приготви едно яко гръцко до Микрото.

- Local
- учете се от него
Мдааа, явно пак ще се играе Ба-банкКрасимир Кюрпеков написа:Елита ще го оставим на ПРО-тата. Капитана на отбора( Локала) и тренера( бат Бойко) да му мислите за представянето
. Кенгурото ще го кръстим "кола на забавата"
. Асен да ми приготви едно яко гръцко до Микрото.

Клавиатура риба не лови!!!
То само до белите манастири дано не се стигаLocal написа:Мдааа, явно пак ще се играе Ба-банк

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ей Краси,да не забравиш смокиновата ,че ще трябва да
вода от Микрото.Репертоара съм го обновил то с тия X Factori Гласове разни позаучих и някоя нова песен
Приготвил съм и подкуп за съдията да сме си рамо до рамо 
А пък ще има и бойно кръщене на новата придобивка

А пък ще има и бойно кръщене на новата придобивка

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
До там ли я докарахме
? Да пием вода от Микрото
? Ония от "елита" , ако ми видят масата с хранителното петно и разните му дипове
, да не вземат да се откажат предварително , че ще останат да се състезават само Локала и бат Бойко
. Купата за 3-то място директно на малкия Стелко и всички са доволни.Някой от Асеновградската група е изкупил всичкия фураж за кокошки- носачки и сега се чудя с какво ще захранвам
. Бутника нещо ми обясняваше за глина, като нищо ще захранвам само с чиста глина
.То на Микрото доколкото знам няма риби за Станимъшка Динамит Тролинг 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Много съм корумпиран шЪ знайш,само носи Смокиновия ДИП и ще ти разясня преди да дипнем, тактиката да правиш мръсно на тия около теб

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А А А иьок сакън краставичките и ракията до нас, от теб не се претиснявам ама Бат Бойко е опасенLocal написа:Не бой се бре Асенски, ако трябва ракията и краставичките при нас ще ги приберем, само да има място 3-те чувала Станимашка
И Елита нека тръпне в очакване, щото ние сме от "Лигата на необикновените"

За това мезето под охрана и одбрана, само при добре свършена работа.
П.П. Каръкшанс одеве ми зеха книжката трябва ти да караш

- Local
- учете се от него

След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си:
- Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го, независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!
И съпругата отговорила:
- Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бях се зарекъл да не пускам теми за сбирки ,ама пусто една пред Коледна няма ли да сътворим мамка му.
То верно криза ама за една бира и едни картофки се ще има.
А и ми се върти в главата едно предложение за Нова Година- да организираме нещо съвместно на вила ли на хижа ли, та е хубаво да го обсъдим ощо от сега.
Който иска да заповяда "дома на Металурга" на 26.11.2011
Нарочно пуснах темата за тогава понеже 25 Петък е паричков ден
да няма оправдания посли.
П.П.Поканата важи също и за тролинг специалистите от Асеновград понеже напоследък се ги няма в форума или на сбирките.
Да се чувстват поканени.

То верно криза ама за една бира и едни картофки се ще има.

А и ми се върти в главата едно предложение за Нова Година- да организираме нещо съвместно на вила ли на хижа ли, та е хубаво да го обсъдим ощо от сега.

Който иска да заповяда "дома на Металурга" на 26.11.2011
Нарочно пуснах темата за тогава понеже 25 Петък е паричков ден

П.П.Поканата важи също и за тролинг специалистите от Асеновград понеже напоследък се ги няма в форума или на сбирките.

Да се чувстват поканени.
- Local
- учете се от него
Аз ще дойда
Искам само да добавя нещо!
КРАСИ КЮРПЕКОВ - ПРЕЗИДЕЕЕНТ, ПРЕЗИДЕЕЕНТ

Искам само да добавя нещо!
КРАСИ КЮРПЕКОВ - ПРЕЗИДЕЕЕНТ, ПРЕЗИДЕЕЕНТ

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
....Краси Късмета Пре-зи-дент,пре-зи-дент.....
- Кузмич
- dreamer
Краси Кюрпеков през ден ...
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- Local
- учете се от него
След чудовищния подвиг вчера на Президента на Риболовен клуб "Станимака Динамит Тролинг" - Краси златната китка, Mr. Karakshans или още познат като Краси Късметски видях тази сутрин тълпи от Журналисти на входа на Асеновград - CNN, NBC, Ал Джазиира
, всички български медии, и всички знайни и незнайни такива се редят за интервю. Болни жени искат да целунат златната китка за да се излекуват, от Президенството искат да му връчат орден Стара Планина, а папата ще го включи в тържествената си литургия по случай Рождество Христово. От днес по световните борси златото и платината се разменят само срещу смокинова ракия, а киселите краставички официално са номер 1 забранен допинг стимулант!
А за нас бедните души остава само да чакаме трохички от Станимашка Диманит Тролинг и да си сменим болонезетата, за да ловим така, както го прави Президенто на Клуба! Лично аз ще си ударя новия Антарес в коляното! Краси - Ел президенте - Респект!

А за нас бедните души остава само да чакаме трохички от Станимашка Диманит Тролинг и да си сменим болонезетата, за да ловим така, както го прави Президенто на Клуба! Лично аз ще си ударя новия Антарес в коляното! Краси - Ел президенте - Респект!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Local написа:След чудовищния подвиг вчера на Президента на Риболовен клуб "Станимака Динамит Тролинг" - Краси златната китка, Mr. Karakshans или още познат като Краси Късметски видях тази сутрин тълпи от Журналисти на входа на Асеновград - CNN, NBC, Ал Джазиира, всички български медии, и всички знайни и незнайни такива се редят за интервю. Болни жени искат да целунат златната китка за да се излекуват, от Президенството искат да му връчат орден Стара Планина, а папата ще го включи в тържествената си литургия по случай Рождество Христово. От днес по световните борси златото и платината се разменят само срещу смокинова ракия, а киселите краставички официално са номер 1 забранен допинг стимулант!

Когато фактите и златната китка говорят и боговете на риболова малчат