Старозагорски бани

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Старозагорски бани

Мнение от topsoft »

Здравейте колеги. Предстои ми пътуване до Старозагорски бани и може би ще имам едни 3-4 часа за риболов. Гледам, че има езеро там, какъв му е статута, става ли да се потърси хищник някакъв на спининг?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Старозагорски бани

Мнение от Боев »

Статута на езерцето в момента е - "безводно".
Преди време бяха пускали шаранчета, но надали е останало нещо.Преди 2 седмици бях там-езерото е на 1/3 пълно и няма никакви признаци на живот.
Там минава и една малка река,можеш да се забавляваш с мренки и малки кленчета.
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

има много каракуда дребна там.Преди години имаше щука и бяла , сегаа.... само каракуда и то дребна
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Боев написа:Статута на езерцето в момента е - "безводно".
Преди време бяха пускали шаранчета, но надали е останало нещо.Преди 2 седмици бях там-езерото е на 1/3 пълно и няма никакви признаци на живот.
Там минава и една малка река,можеш да се забавляваш с мренки и малки кленчета.
Реката в близост до езерото ли е?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боев »

Реката минава през СЗ бани(близо до езерото),но удобни места за риболов има извън селото в посока Стара Загора.
На около 1 км от селото има мостче от бетонни панели и под него някакво съоръжение като бент-след мостчето се завъртат кленчета , а под този бент-мренки.
Край всички почивни станции и хотели има много дъбове.Разрови пръстта под падналите жълъди,ще намериш жълъдов червей-разкошна стръв за мренките.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Мерси. Идеята ми е за малко спининг, че не мога да нося другите такъми, само късата въдичка и кутията с примамки, гледах са покрай село Ягода има разни гьолчета и е на 20тина километра, там имате ли идея как е риболова? Иначе кленчетата ако е подходящо ще ги пробвам на блесничка пък да видим...
Изображение

Изображение
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боев »

По-добре е на Тунджа след Ягода.
Успех!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

на тези гьолчета след Ягода е твоето място. Кеф ти клен, кеф ти бяла, кеф ти щука.навсякъде имаш шанс. мепс 3 или 4 на точки и си царя на щуките.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”