Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Габровска среща 21?
Модератор: sapuna
Габровска среща 21?
Момци, да организираме нещо за следващата седмица, че проспахме повече от месец?
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Габровска среща 21?
Ми да организираме .
Аз предлагам да отидем на театьр
Абе кьдето и да е ,там сьм .
Аз предлагам да отидем на театьр

Абе кьдето и да е ,там сьм .
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
17(четверг
) /11/2011 към 19:30 "Магнолия"??? 

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
\bobopeli написа:17(четверг ) /11/2011 към 19:30 "Магнолия"???
Става ,аз сьм за .
Ама нека да е от 19,00 ,че гледам "Листопад " от 20,00 ,и поне час да постоя при вас

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Я не се бъзикайте,ми кажете къде е тва!Свободен съм тогава,пък и си имам шофер! 

Toва е една пряка точно срещу жп-гарата. Ако дойдеш, ще звъннеш щом стигнеш пред нея(тя е по пътя от В.Търново, веднага след кръговото кръстовище) и ще дойдем да те посрещнем.
п.с. Тишо, аз също съм голям фен на "Листопад"! Ако искаш, може да се съберем у вас, за да го гледаме заедно - предполагам, че съпругата ти няма да има нищо против!

п.с. Тишо, аз също съм голям фен на "Листопад"! Ако искаш, може да се съберем у вас, за да го гледаме заедно - предполагам, че съпругата ти няма да има нищо против!

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Намира се на около 200 метра от площада пред жп гарата,осигорявам почетен екскортsapuna написа:Я не се бъзикайте,ми кажете къде е тва!Свободен съм тогава,пък и си имам шофер!
до "Магнолия"

0898 38 71 81- Борислав
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Последно в 19:00 ама къде в "Магнолия" или при ТишоМунчо написа: п.с. Тишо, аз също съм голям фен на "Листопад"! Ако искаш, може да се съберем у вас, за да го гледаме заедно - предполагам, че съпругата ти няма да има нищо против!![]()
![]()

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аааааа Листопад си го гледам сам ,за да навляза дьлбоко в дебрите на Босфора.
А и не обичам да ме гледат като плача .
Значи в 19,00 , да се надяваме ,че ще се появят гости от ГО

Значи в 19,00 , да се надяваме ,че ще се появят гости от ГО

-
- научил се да хвърля
Аз не можах да хвана сериалчето съвсем отначало.
Изгледах едва 35643 серии и още не мога да разбера '' обича или го, или не го обича''
Надявам се ,че като дойда ,адаша ще бъде така любезен да ми нафърля на бързо няколко стотин серии,че да уляза във ведение.
С две думи бройте и мен.
Адашшшш , за благодарско ша ти покажа как се връзват куки и ако можеш да пазиш тайна ще те светна защо косматите топки не стават за къпинг.
Изгледах едва 35643 серии и още не мога да разбера '' обича или го, или не го обича''
Надявам се ,че като дойда ,адаша ще бъде така любезен да ми нафърля на бързо няколко стотин серии,че да уляза във ведение.
С две думи бройте и мен.
Адашшшш , за благодарско ша ти покажа как се връзват куки и ако можеш да пазиш тайна ще те светна защо косматите топки не стават за къпинг.

Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Поканете и оня севлиевския измамник Веско Йотов!
Може пак да почерпи,ако е изгорил пак някой,както изгори мен с крупна сума пари!
Може и прасенце да заколи,както направи на среща №14,пак с моите пари!(Дано ви се е усладило и да сте живи и здрави!За вас не ми се свидят!)
Гледам,че наднича в темата и май му се идва,но да го видя сега с какви очи ще застане пред вас тоя мишок!
Няма да се очудя,ако се закълне пред вас,че написаното не е вярно,както се кълна пред мен В ДЕТЕТО СИ,че ще върне парите!
НЕЩАСТНИК!!!
п.п.Знам,че не му е мястото,но не издържах и ще помоля да не бързате да триете,за да видят хората на които се пише "приятел",що за измамник им говори в очите!
Може пак да почерпи,ако е изгорил пак някой,както изгори мен с крупна сума пари!
Може и прасенце да заколи,както направи на среща №14,пак с моите пари!(Дано ви се е усладило и да сте живи и здрави!За вас не ми се свидят!)

Гледам,че наднича в темата и май му се идва,но да го видя сега с какви очи ще застане пред вас тоя мишок!
Няма да се очудя,ако се закълне пред вас,че написаното не е вярно,както се кълна пред мен В ДЕТЕТО СИ,че ще върне парите!
НЕЩАСТНИК!!!
п.п.Знам,че не му е мястото,но не издържах и ще помоля да не бързате да триете,за да видят хората на които се пише "приятел",що за измамник им говори в очите!
- ninastefanina
- сериозен играч
Герги, има Господ.Рано или късно всичко се въща!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доколкото разбрах от 3ти човек ,казаното от теб е абсолютната истина.georg написа:Поканете и оня севлиевския измамник Веско Йотов!
Сещам се за поне още 1-2 завлечени.Повярвай никой не е знаел що за човек е ,когато присьстваше на срещите.
-
- научил се да хвърля
Гошка , брат не се ядосвай.
Не знам дали има значение но ако прасенцето бе от твоите пари , печенето във фурната и транспорта си ги заплатих аз.(пък после щяхме да се оправяме)
Така че брой и мен е кюпа.
Но пари се печелят и се губят.
Колежката Нина греши -Господ няма !
Има обаче чест и достойнство ,които неща остават дълго след като си отидем от тук.
Не знам дали има значение но ако прасенцето бе от твоите пари , печенето във фурната и транспорта си ги заплатих аз.(пък после щяхме да се оправяме)

Така че брой и мен е кюпа.
Но пари се печелят и се губят.
Колежката Нина греши -Господ няма !
Има обаче чест и достойнство ,които неща остават дълго след като си отидем от тук.
Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !