Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

какво да си купя
Модератор: sapuna
какво да си купя
Моля за съвет нося 42 номер обувки и главно ходя на работа с тях бихте ли ме посъветвали дали да си купя италиански или български, летни или зимни, мъжки или дамски.
Не знам само на мен ли ми писна от подобни теми но когато отворя да прочета нещо интересно във форума се натъквам на подобни безмислени теми от рода на: 5 или 6 метрово боло, мач или боло, шимано или нещо за 20 лева нищо смислено, а най ме кефи нещо от рода - ходя за риба на селския гьол мача да е 420 или 390. Скоро очаквам някой да пита висок съм 160 тежа 100кг да ходя ли на риба или ще се уморя прекалено много. Айде малко "цензура" да си поставим защото смислените теми напоследък се броят на пръсти.
Не знам само на мен ли ми писна от подобни теми но когато отворя да прочета нещо интересно във форума се натъквам на подобни безмислени теми от рода на: 5 или 6 метрово боло, мач или боло, шимано или нещо за 20 лева нищо смислено, а най ме кефи нещо от рода - ходя за риба на селския гьол мача да е 420 или 390. Скоро очаквам някой да пита висок съм 160 тежа 100кг да ходя ли на риба или ще се уморя прекалено много. Айде малко "цензура" да си поставим защото смислените теми напоследък се броят на пръсти.
скобара е риба проклета

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: какво да си купя
То форума отдавна се е превърнал в Стани богат
Каква макара за спининг да си купя ?
А) ако може да е за 50-100 лв. ,но да е задължително Шимано или Дайва
Б).......
Само някъкви въпроси ,които са дъвкани две теми преди това
А пък обявите да не говорим ,то гащи ,чорапи

Каква макара за спининг да си купя ?