Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Ами като зме зели да пускаме само възпоменатилни теми ето и от мен малко снимки от яз.Мечка-сега бил добре крана е спрян и зел да се пълни малко по-малко
Абе ние ли сме много тъпи че се ядосваме, браконерите и собствениците ли са много тъпи не знам ама това е подигравка със природата.
За неякой килограм повиче и заребител отива на кино и сичко, нито ще забогатеят повиче нито нищо само ще загубят тва е.
Полковника си искараше една добра заплата месечно, другата година ще ми искара дедовия
Да еба и кавала долен

Ето и двете дупки в язовира едната е празна другата има малко вода но каквото и да е устанало поне две три години язовира е унищожен то0тално.

Пиша и повярвайте ми треперят ми рацете от яд.
Не слезнах до доло че ако бях мернал собственика или ония мазен мангал, 100% щях да направа некоя беля
Половината рибарски живот ми е минал на този водоем- такова кощунство не-знам нямам думи.

Абе ние ли сме много тъпи че се ядосваме, браконерите и собствениците ли са много тъпи не знам ама това е подигравка със природата.
За неякой килограм повиче и заребител отива на кино и сичко, нито ще забогатеят повиче нито нищо само ще загубят тва е.

Полковника си искараше една добра заплата месечно, другата година ще ми искара дедовия

Да еба и кавала долен

Ето и двете дупки в язовира едната е празна другата има малко вода но каквото и да е устанало поне две три години язовира е унищожен то0тално.
Пиша и повярвайте ми треперят ми рацете от яд.
Не слезнах до доло че ако бях мернал собственика или ония мазен мангал, 100% щях да направа некоя беля

Половината рибарски живот ми е минал на този водоем- такова кощунство не-знам нямам думи.

-
- сериозен играч
Ох,наистина е трагична картинката! 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Трагедия ........... кво се случва,бе хора?И 40-те извора,и Леново,и Мечка .......
Къде ще ходим догодина?
Къде ще ходим догодина?
Иначе тоя тъп полковник още отдавна някой трябваше да го гръмне,тоя до каквото се докосни изсъхва.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Момци като ви казвах да не отписвате Брягово
Собствениците можи да са сякакви но поне знаят как да си вадят парите.
Леново също има вода.
така че не се отчайвайте каракуда каракуда ама риба 

Собствениците можи да са сякакви но поне знаят как да си вадят парите.
Леново също има вода.

- antivik
- кандидат преподавател
УЖАС-като гледам снимките, страхотен язовир е бил
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Нищо ли не може да се направи? Само ще стоим и ще гледаме как съсипват и продават красотите на България, все едно са им бащиния!!! Не остана язовир, на който можеш да отидеш без някакъв тъп арендатор да ти скапе деня. Остава и на реките да се наредят и там да искат пари. Странно племе сме. Като типични хъшове само обсъждаме, плюем и се ядосваме безучастно. А докато кучетата си лаят, кервана си върви!
-
- сериозен играч
На никой не са приятни тези гледки,но надали ние можем да направим нещо!Това трябва да се реши от горе и да се забрани на подобни типове да стопанисват водоемите!Lestat написа:Странно племе сме. Като типични хъшове само обсъждаме, плюем и се ядосваме безучастно. А докато кучетата си лаят, кервана си върви!
Ако път ти имаш идея какво да направим,моля да я споделиш!

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
как за една нощ за източили цял водоем,какъв дебит трябва да има този кран...жалка картинка е източения язовир...
За съжаление единственото което ми идва на ум е протест, но като съдя по това колко бяха рехави последните протести за къде къде по-важни неща, засягащи нормалния живот на хората, не мисля че ще свърши работа. Не сме единни и това е голям проблем. Ужасно е това безхаберие което е обхванало целия народ. Явно няма предел търпението на българите.dobrin_dinev написа:На никой не са приятни тези гледки,но надали ние можем да направим нещо!Това трябва да се реши от горе и да се забрани на подобни типове да стопанисват водоемите!Lestat написа:Странно племе сме. Като типични хъшове само обсъждаме, плюем и се ядосваме безучастно. А докато кучетата си лаят, кервана си върви!
Ако път ти имаш идея какво да направим,моля да я споделиш!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
как за една нощ за източили цял водоем,какъв дебит трябва да има този кран...жалка картинка е източения язовир

Е тва беше найстина устроумно

Язовира беше свален до минимума за да го умрежат,понеже има едни дупки по средата и като пуснат мрежите и рибата се забива в тях и няма вадене.
Та затова "собственика'" поне си мислим че е ощи такъв,като не можи да си събере реколтата

Но са се намерили доброжелатели който му са отворили крана до дупка, преди 3 години го смениха и е нов и дебита му е жесток

Поне се надявам част от рибата да е стигнала до Марица

Другата знам кадее на Леновци фризерите съм им пълни'

Последвалото раследване ме доведе до това заключение.

- pacho109
- сериозен играч
Има останали шаровци в язовира,заровени в тинята
Един язовир до Кърджали -жинзифово , източиха го до дупка,а на другата година хванаха шаро 4,5кг 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Батка един двайсет педесет шарана за този язовир са нищо- не казвам че няма да остани риба, и кефал и перки ще останат.pacho109 написа:Има останали шаровци в язовира,заровени в тинятаЕдин язовир до Кърджали -жинзифово , източиха го до дупка,а на другата година хванаха шаро 4,5кг
Но като се напълни, водната му маса се пострира на 3-4 километра а си е и дълбочак.

Спокойно се правиха 5-10 кила риба на излет.
Догодина надали и по кило ще имаме.
- Don4o_62
- учете се от него
Догодина на уйкенд със спомени,това ще е там
,и май май и наоколо в цялата яка.Вече не ми прави впечатление приказката-помниш ли едно време......

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- RUZBATA
- ще става разбирач
Някой да сподели за Брягово и какво е положението с бялата риба лови ли се по някоя риба на силикон! Не съм посещавал водоема и ме интересува разрешено ли е да се лови на стената , ще съм благодарен за всякаква информация !!