Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Арда
Модератор: Paublo_Eskobar
Арда
Колеги дайте инфо къде излиза морунаж на река Арда. Благодаря предварително.
Re: Арда
Колега, Арда съм я отписал като дестинация. Не е останало почти риба. Ходих тази година на 2 пъти,но без резултат.Последните ми сведения за морунаж по реката са от миналата година (пролетта) между комплекс Арда и Странджево, тогава един от местните ми каза , че е напълнил 5 чувала
с морунаж (те му викат караятак) , но на мрежа
. Морунаж в момента излиза навсякъде по Марица 

- Vid
- кандидат преподавател
Въобще не съм съгласен. Най добрите си излети това лято направих точно на Арда, разбира се не като килограми, а като бройки. За един излет съм имал над 150 удара (не съм ги броил точно, може и повече) с изкарани наполовина на това рибки - кефал, говоря за ултра-лек спинингJettroniX написа:Колега, Арда съм я отписал като дестинация. Не е останало почти риба. Ходих тази година на 2 пъти,но без резултат.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
А в кой участък ги мориш. Аз само някакви дребни костурчета и кефалчета успях да хвана тази годинаVid написа:Въобще не съм съгласен. Най добрите си излети това лято направих точно на Арда, разбира се не като килограми, а като бройки. За един излет съм имал над 150 удара (не съм ги броил точно, може и повече) с изкарани наполовина на това рибки - кефал, говоря за ултра-лек спинингJettroniX написа:Колега, Арда съм я отписал като дестинация. Не е останало почти риба. Ходих тази година на 2 пъти,но без резултат.

И аз цяла лята съм там и съм многодоволено, но през лятото гоня само мряната.
- Vid
- кандидат преподавател
Основно във вировете около Долно Черковище, по рядко под Маджарово и на устието на яз.Ивайловград. Но това лятото...JettroniX написа: А в кой участък ги мориш. Аз само някакви дребни костурчета и кефалчета успях да хвана тази година
От всички хванати около 10% са мерни, но това е нормално, в реката рядко се срещат такива. Може би поради бедната хранителна среда.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека