От къде да си купя риболовен билет

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kamennikolov
новобранец
новобранец

От къде да си купя риболовен билет

Мнение от kamennikolov »

Здравейте!
В събота ще ходя с един приятел на язовир Искър на риболов. Това не ми се е случвало сигурно от 10-тина година, когато съм ходил няколко пъти на дунава (родом съм от Силистра). Даже нямам въдици, но ще ползвам неговите. Разбрах че трябва да имам билет за да не ме глобят и искам да си взема седмичен за 4лв., тъй като не знам кога пак ще ми се случи да отида за риба. Въпроса ми е трябва ли ми снимка за такъв билет и от къде мога да си взема в извънработно време. Ако пък и е в района на Овча Купел някъде би било идеално. Помагайте, че не искам да ме глобят за няма нищо.
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Отиди в магазин "Майсторски риболов" на бул. "Тотлебен" 34
/срещу "Пирогов" в локалното платно/. Ще ти направят билет за 10 мин.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Regar написа:Отиди в магазин "Майсторски риболов" на бул. "Тотлебен" 34
/срещу "Пирогов" в локалното платно/. Ще ти направят билет за 10 мин.
Абе не е баш аз 10мин. ако го пуснеш сутринта ще стане следобяд,а ако го пуснеш слетобяд става за утре....
и за седмични са ме бавили толкова и за 6 месечни....
А камене и аз съм от Овча Купел ..знаеш ли го риболовния магазин на последната спирка на 11 -ката там преди вадеха билети(ама не съм сигурен за седмични).даваш парите в неделя и в вториник ти го носят замат 2лева над цената за услугата...
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Нещо си в грешка, колега. Билетите се вадят ТАМ, а не ги носят да ги вадят на Хр.Ботев. И билета е готов за 10 мин
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Regar написа:Нещо си в грешка, колега. Билетите се вадят ТАМ, а не ги носят да ги вадят на Хр.Ботев. И билета е готов за 10 мин
Колега ти май не четеш какво пиша,прочети пак горния ми пост по бавно и ще разбереш какво искам да кажа.Много добре знам каде ги правят билетите(то даже от щанда се вижда и компа.на който ги правят ;) )няма ка да съм в грешка защото съм извадил от там 4 билета и винаги беше за утре.....А за ходене до Ботев се отнася за магазин в Овча Купел..... :wink:
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Хехе явно не ги кефиш нещо
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Regar написа:Хехе явно не ги кефиш нещо
:lol: Възможно е,е за единя ми казаха че на пича с компютъра се разболяла баба му и отишал да я кара по болници..ама за другите 3.... :smt102
п.с.-абе се пак убавец съм си... :smt025
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”