коли

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Хей,момчета спрете се.Форума няма нужда от такива неща.Помним до какви дивотии се е стигало тука.Тъкмо зопочнем да правим хубави неща,и айде някои пак не могат да поделят нещо.Съжелявам за спама.
Иначе по темата ей на нагледно

Изображение
Изображение
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Пак се включвам в темичката за да си изкажа мнението :roll:

1. Служебната кола е най-добрата за риболов.
2. Автомобила трябва да е бърз за да не заемат колегите хубавите места преди нас !
3. Желателно е 4х4 и гуми за кал за да се възползваме от всички сезони !
4. Също е готино друг да кара за да си зяпаме спокойно по пътя за гьолчета и рекички ...... и мадами :roll: !
5. Задължително тубата с масло и поксипол за картера ако ви е ниска колата!
6. Ако имам възможност бих си взел Нисан Навара или Пежо пикап дизел ....... за риболов :roll: а за шосетата не бих сменил марката ......... :lol:

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

След ТРАБИТУ...това е най-доброто за риболов... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Двигателя си е отЧАВДАР то си пише,пък че малко се не види,айде да не драматизираме толкова :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Ей го "маторът" магарето ЛИНЧО........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: четирикопитен "офроуд"...с камшично запалване,замозареждащ се с еко био гориво и самоосвобождаващ се от вредните емисии... ...катализатора е под опашката.... :lol:

Има собствена "интелигентна" система за ориентиране и самонасочване..датчици за звук и светлина...и алармена система с къчово реагиране... :lol:

Ако ти омръзне може да го направиш на суджуци или мааалки цариградски кюфтенца... :lol:

Ей за това това е най-добрата кола с най-добрия мотор... :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

batmilen написа:Изображение

Ей го "маторът" магарето ЛИНЧО........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: четирикопитен "офроуд"...с камшично запалване,замозареждащ се с еко био гориво и самоосвобождаващ се от вредните емисии... ...катализатора е под опашката.... :lol:

Има собствена "интелигентна" система за ориентиране и самонасочване..датчици за звук и светлина...и алармена система с къчово реагиране... :lol:

Ако ти омръзне може да го направиш на суджуци или мааалки цариградски кюфтенца... :lol:

Ей за това това е най-добрата кола с най-добрия мотор... :lol:
Напрао ме скъЦа от смех :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

batmilen написа:Изображение
:

колко и да се псуваме-некой ден ДОТУК ще стигнем-като свьрши нафтата и бензина-имам един познат о едно ямболско село-по около 4-5 пьти на ден се напива-има си една кобилка Любка,човека-верно компютьра и е мноо свестен-като си легне в каручката,кьдето и да е из района,оная си знае и си го води до в кьщи,па там майка му(на 53г е човека) си го подбира с точилката :lol: :lol: а относно "немските" ми думи-аз обясних,че нещо се ядосах и изтрих всичките си мнения,като ги замених с тия брьщолевения,чети,приятелю,преди да нервираш който и да било-вчера тегав ден ми беше и ти ми дойде за капак...не се гордея,даже помолих модераторите да трият-рядко избухвам спрямо хора дето не сьм спал с тях(хихи),разбирате ме кво имам впредвид
а сега-това,което видях на батак-една нива пролази през всички хьлмове,докато разни паджерета и ланд крузери и прочие мучаха на едно место-спаси ги човека всичките-евала му правя-аз сьм си доволен от буса,вьпреки,че е фиат,бая зор видя ама е железен-само тия електроники мноо ме дразнят-повече с турбо няма да се занимавам-само с чист дизел и евентуално нещо ...служебно :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ами така си е УАЗКАТА си е УАЗКА :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

тук,под мене(понеже сьм в некьв селски,богатски квартал) има една девойка дето кара ГАЗКА,ама вероятно е над 2000 година-една такава жьлта,с огромни гуми,нема се учудя и климатик ако има...бе правят хората и досега-има една варнненска фирма,дето вкарва зил,газ,уаз и пр-не моеш да ги различиш от западните-я,рикошет да даде линка,че нали си пада малко варналия,а аз сьм го забравил..да видите за кво иде дума..гледах едни ниви-дьлгата база,с 4 врати-беха по 15 000$,а ако искаш и хидравлика на волана(при тях е допьлнителна екстра моля ви се :lol: )-още 2 000...викам си-дали не си струва,ама като видех една в кат-чисто нова,бензин,пьрва регистрация от магазина,да пуши отзад като комин нещо се поразубедих :roll:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Обещах на Виктор71 да върна темата след като я почистя.Не можах да го направя по рано защото бях на почивка.Може да станат две ама обещаното си е обещано.И да няма повече грозни думи и обиди.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Да взема да кажа и аз две приказки...
Нива-та е почти 99% най-проходимият автомобил от много време, това не съм го измислил аз :wink: Просто не е истина къде сме се навирали с Нива :shock:
5 кила, недей така бе, братче, какво му е на Фиат-а, маани не обиждай дзвера :) То твоят е Fiat/Peugeot /Citroen :P
Общо взето, всичко, дето може да се скапе е от друга фирма, най-вече bOSCH :evil: :twisted:

[/quote]
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не съм съгласен , че Нивата е най-проходимия автомобил.
Много често при стръмни склонове с чакъл или кал не и стига мощност и след опасно сурване назад :evil:
а и дифернциалите и как вият мамоооо

Но ако се ползва на къси разстояния това е колата, трошиш я на всеки риболов и вместо да пиеш 2-3 бири плащаш ремонта :lol: :lol: :lol:

Иначе има нови Ниви с двигатели на Пежо 1.9 дизел който са много добри :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Димо Генчев написа: Общо взето, всичко, дето може да се скапе е от друга фирма, най-вече bOSCH :evil: :twisted:

[/quote]

правилно-общо взето дето викаш всичко скапано на него пише бOШ...изхвьрлял сьм комплекти свещи в боклука БОШ,на 2000 км сьм си вадил анГренажния с по през три зьба-един нема-пак БОШ...тоя БОШ,ако го фанем...ще плюе зьби,как свещи фьрлям :lol: карал сьм страшно много коли-и като марки,и като години и като дьржави...единствения извод до който сьм стигнал е следния:колата треба да е ДО 1996г и да ти провьрви по малко в покупката :lol: :lol: нема кво да си ги хвалите тия тьпи марки-ма немско било,ма нам си кво било...знае ли некой,че например ситроен ксара,пежо 306,рено меган се правят в ИСПАНИЯ и ТУРЦИЯ,както и много от моделите на форд?а сеат-сигурно в англия...заебете тия глупости,кьсмет нямаш ли си до тука,това е положението :idea:
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

...А има и голям завод на VW в Памплона(Испания), на Opel в Сарагоса и т.н.
Абсолютно вярно, до преди натъпкването с електроника...Ама няма ги вече добрите карбуратори :cry:
Добре че, моята ГНП bosch работи мноу добре :D

Ивак, много си прав, лошото на Нива-та е, че не и достига мощност и особено въртящ момент на ниски обороти...Ако имаше един СТАР и надежден дизел нямаше да е зле..Абе, вярно, че се ремонтира евтино, нали си е жЕгула :P :P
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”