Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболов в чужбина
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Риболов в чужбина
Здравейте: Имам информация за един язовир в нашата съседка Гърция че, имало много риба по точно шаран и то близо до границата на около 30 км. ловиш и никой не те закача но, запалиш ли оган тогава започват проблемите както и ако нямаш билет.
Някой знае ли дали нашите билети важът за евро съюза???
Някой знае ли дали нашите билети важът за евро съюза???
- emo vasilev
- сериозен играч
Може да сме в ЕС, но всяка държава си има свои ЛРС, закони и такси.
В съседна германия применрно се полага курс и изпит за риболов - и да, може да те скъсаст! Пари трябва да се събират ей!
В съседна германия применрно се полага курс и изпит за риболов - и да, може да те скъсаст! Пари трябва да се събират ей!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- Боро
- научил се да хвърля
Вече сме писали по темата. Колега Gringonow правилно си се ориентирал за огъня. Предполагам и ти си гледал по телевизията дългогодишните горски пожари които тресяха Гърция.
Долното течение на Струма е резерват в Европейският съюз. Колеги можете ли да си представите - нашенските идиоти палят тръстиките да си освобождават места за риболов !!! В следствие на което възникват огромни пожари, които е изключително трудно да се изгасят. А колко му трябва на човек да си освободи едно местенце за риболов... Лично на мене ми е много гадно като виждам как раят се превръща в ад. Крайно време беше да изловят някой. Малко са му 250 евро на този дето са го хванали на Струма. Трябвало е да го вкарат поне за малко сред горящите тръстики. Гърците с пълно право, според мен, ги е страх от огъня. Там няма даже къде да си заредите колите с пропан-бутан.
Така че колеги запомнете - спането на открито и паленето на огън в Гърция са забранени. А относно риболовният билет, доколкото знам, все още не е нужен.
Долното течение на Струма е резерват в Европейският съюз. Колеги можете ли да си представите - нашенските идиоти палят тръстиките да си освобождават места за риболов !!! В следствие на което възникват огромни пожари, които е изключително трудно да се изгасят. А колко му трябва на човек да си освободи едно местенце за риболов... Лично на мене ми е много гадно като виждам как раят се превръща в ад. Крайно време беше да изловят някой. Малко са му 250 евро на този дето са го хванали на Струма. Трябвало е да го вкарат поне за малко сред горящите тръстики. Гърците с пълно право, според мен, ги е страх от огъня. Там няма даже къде да си заредите колите с пропан-бутан.
Така че колеги запомнете - спането на открито и паленето на огън в Гърция са забранени. А относно риболовният билет, доколкото знам, все още не е нужен.
-
- разбира нещата