Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Има я, има я ............... в магазина!!!!!!!!!!!!!Don4o_62 написа:Не е от нивото,просто я няма хищната....

Сори за спама,колеги,ама не се сдържах.В неделя бяхме с жена ми в един голям Хипермаркет.С изненада видях на щанда за прясна риба щуки - буквално писалки

-
- ще става разбирач
Колега с всички е така,доскоро всички вадехме по някоя прилична риба!Но сега не дава.Марица е таласъм!Всички го знаят.И само тези които ходят редовно хващат риба!Don4o_62 написа:Не е от нивото,просто я няма хищната.Преди по това време на същото ниво и сом излизаше,но малък и прилични щуки.Но явно намаля или изхитря,или с тока я прибраха,не знам.Не може до скоро на няколко места, абсолютно винаги да имам удари,сега все едно мятам зад мен на поляната.А дано тръгне пак пустата му риба
-
- ще става разбирач
Всичко е далавера колега в тая скапана държава.Но кой ти гледа бракониерството,след като някой надзорни фирми печелят повече от друго,Защо да се занимават с мрежи и ток и бомби,нали си взимат заплатата!tsvetkoff написа:Има я, има я ............... в магазина!!!!!!!!!!!!!Don4o_62 написа:Не е от нивото,просто я няма хищната....![]()
Сори за спама,колеги,ама не се сдържах.В неделя бяхме с жена ми в един голям Хипермаркет.С изненада видях на щанда за прясна риба щуки - буквално писалки.Нямах ролетка да проверя дали са мерни,или са на ръба на "мерното".Щом легално се продава такава риба .............. какво да говорим повече......
- Don4o_62
- учете се от него
Бойко,аз на мен не си вярвам,а за риби без снимки изобщоbat_boiko_nikolov написа:Я виж, Антоне, в кърджалийската тема за к'ви бели говорят

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
Don4o_62 написа:Бойко,аз на мен не си вярвам,а за риби без снимки изобщоbat_boiko_nikolov написа:Я виж, Антоне, в кърджалийската тема за к'ви бели говорят.Но е възможно и логично.Ами да идем да ги пробваме в неделята

Предварително Ви благодаря!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Понеже, няма бутон за това - Мерси , Ице! 

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Кво става, никой ли не ходи на Марица?Днес следобед се разходих до реката.Улових някой и
друг кефал,но общо взето рибата е много капризна и трябва обикаляне, докато я намериш.
Лових на жълъдов червей и стрелях бял с прашката.Всички риби са обратно в Марица.

друг кефал,но общо взето рибата е много капризна и трябва обикаляне, докато я намериш.
Лових на жълъдов червей и стрелях бял с прашката.Всички риби са обратно в Марица.
Бързай бавно.
-
- сериозен играч
Поздравления за добрата слука!
Къде ги извади тези дзерове на Марица?! 

- М. Сталев
- разбира нещата
SUPER MARIO ти си Нечовек ,по отношение на риболова по Марица ,баси как си ги наскубал пак
)

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пичове, Марица има риба ум да ви зайде !!!
Но, SuperMario е прав - иска да я намериш и прелъжеш.
Щото всеки път условията са различни- нивото играе, прозрачността на водата и слънцето се променят, корморана и той внася своя дан и т.нат.
Та се иска ходене, ходене и пак ходене .
За упоритите разбира се
Но, SuperMario е прав - иска да я намериш и прелъжеш.
Щото всеки път условията са различни- нивото играе, прозрачността на водата и слънцето се променят, корморана и той внася своя дан и т.нат.
Та се иска ходене, ходене и пак ходене .
За упоритите разбира се

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Бате, дай да си направим малко консервички за зимъска.SUPER MARIO написа:Кво става, никой ли не ходи на Марица?Днес следобед се разходих до реката.Улових някой и

За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
-
- ще става разбирач
Ами супер, Марио! 

-
- ще става разбирач
Браво колега!!!Аз ходих,мама нищо не хванах,нямаше смисъл да тупам само излишни мнения.

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Днешния риболов не се различаваше много от вчерашния.Кефала си дава добре,за разлика от скобара, който цял ден играеше, но не кълвеше.Хванах само два.

Бързай бавно.